Grym helg!

Underbara värme, välkommen!!
Det är så härligt att jag inte ens mår dåligt av att sitta på kontoret på eftermiddagarna eller i bilen. Man blir bara glad av sol och värme helt enkelt.

I morgon åker vi till Stockholm. Eller ännu längre ner faktiskt. Jaktlaget ska på Swedish gamefair i helgen. Vi ska bo hos Leffe. Kommer bli skit kul! Super taggad. Vi har vansinnigt roligt ihop mitt jaktlag. =)

Så idag har jag jobbat som en idiot för att få ihop det som har lagt sig på hög under veckan. Det har trängt sig saker före precis varje dag den här veckan. Mycket irritersamt. Men det är saker jag inte har kunnat skjuta på så då är det något annat som fått hamna ikläm. Men nu är det check på det mesta.

Nu ska jag hem och njuta av värmen med fisen och hundarna. Sen ska jag packa åt mig och åt Fanny. Hon ska ju vara med pappa i helgen, så jag ska slänga ihop en liten klädpåse med sommar saker. Solen ska ju hålla i sig som det ser ut. Gilla!!

Trevlig helg säger jag redan nu!

//M

Inget ämne.

I natt var ingen bra natt. Klockan tolv i natt var fisen pigg efter allt hostande och bestämde sig för att kliva upp. HEJ! Hör jag när jag öppnar dörren. Då fick hon vara i min säng och greja på medan jag försökte halvsova...Gick så där.
Så efter en timme, runt ett alltså, la jag henne i sin säng igen och hon somnade direkt. Men klockan sex i morse så var det morgon. Och inte så att hon kunde ligga och mysa och ta det lugnt, utan det var morgon. Kliva upp och leka alltså. Behöver jag säga tt jag inte var redo för det. Av princip så vägrade jag kliva upp förrän efter klockan sju. Tröttare än fan själv och på riktigt dåligt humör.
Det gick om sig efter en cykeltur runt sveg kvart över nio. Men nu är jag riktigt riktigt trött. Jag blir förstörd utan sömn, alltså trasig som människa. Hoppas verkligen hon sover hela natten och hela morgonen idag.

Imorgon blir en lugn dag. Idag skulle väl egentligen varit lugnare för fisens skull kanske. Vi har fikat hos Viveca, varit till Herrö och hälsat på farmor och ätit middag hos anna och björn. Men jag menar middag måste man ju äta iaf. Och gillat med Bjönr supergoda egna marinad är aldrig fel.
Men imorgon som sagt. Jag ska på loppis i Ulvkälla that´s it! Sen blir vi hemma!! Inget kul å bus imorgon. Lugnt och ro tänkte jag försöka ge mig på.

Jävla tur det inte är nå bra på tv ikväll för så fort mitt frökex är klart i ugnen så ska jag gå och lägga mig. Så har jag tänkt varje kväll nu men inte somnat innan halv tolv en kväll..

Hoppas att fisen blir pigg snabbt nu. Jag vill inte vabba i veckan. Men jag lämnar inte lillskruttan på dagis om hon inte är pigg. Tur man har flexibelt jobb och kan göra mycket hemmifrån.

Go natt!
//M

Låånga dagar.

Det blir långa dagar när dom börjar halv sju på morgonen...när man är ledig alltså.
Fisen sover ju i stor tjejsäng nu. Hon är så duktig! Hon kliver upp en gång efter att jag lagt henne, men det är nog bara för att hon kan och inte för att hon inte vill sova. Det är nog som syrran sa. Hon håller säkert på att somna så då kliver hon upp för att inte slockna.
Hur som helst så hörde jag henne ropa i morse. Jag kollade på klockan och såg att den var tidigt. Så jag tvärsomnade om direkt. Vaknar, vad som bara kan vara någon minut senare av några rejäla men små knackningar från fisens rum. Knack knack knack. "hajej! hajej!" (vad nu det betyder).
Hon når ju inte upp att öppna sin egen dörr så hon knackade när hon ville ut! Så jävla gulligt.

Vi hann cykla en sväng på morgonen med Himla och städa undan lite och allt innan klockan var halv tio. Sen kom Thomas och umgicks med oss. Min nya TV kom idag så nu tittar jag på 42" igen.
Sen åkte vi på dollar. Lite av mitt och fisens fredagsnöje. Hon älskar att springa omkring där och.....ja, riva i saker. (jag städar efter oss).
Sen så blev hon grinig och hängig. Jag misstänkte feber och mycket riktigt. Feber. Så resten av helgen blir lugn. Sömn och inget röj!
Vi ska ta oss ut till Herrö imorgon och hälsa på Fannys farmor. Hon och John kom upp idag för imorgon är det kusinträff där. Hoppas på uppehåll så man kan vara ute.

Jag har redan, efter sex ensamma dagar insett att jag inte är skapt för att vara ensam. Inte skapt för det en sekund alltså! Jag har sååååå tråååkigt när jag är själv hemma.
Därför tänker jag gå och lägga mig innan klockan tio idag. I fall fisen gör morgon tidigt imorgon oxå.
Thomas var hit idag och vi pratade om det nya läget och om hur och varför det blev som det blev. Känns jävligt bra att prata om det ännu en gång idag. Jag har varit deppig några kvällar nu, men redan nu på en gång så känns det som om jag blev av med hundra kilo från axlarna (tyvärr inte bokstavligt). Det är nytt läge, men det är ett bra läge!

Nu sängen!

//M

Speckat schema!

En ny vecka med helt nya rutiner och nytt liv.
Har dock inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte.
Det är väldigt tyst och tomt, även om jag just nu tror det beror på att billy bor med Thomas för tillfället. Och det är ju bara så att allt är lättare när man är två.
Thomas och jag har alltid delat på alla syslor förutom matlagningen av sina skäl. Och nu får man göra allt själv. Fast, nu är det ju två mindre i huset och det stökas inte ner eller dras in lika mycket i huset längre. (syftar mest på Billy).
Men det är skönt oxå. Det är ju kul att prata med Thomas nu. Vi har något nytt att prata om varje dag. Så jag tror den här isärflyttningen var riktigt bra. Sen får man se vart det bär hän.

Nu är det fullt upp Maj ut. Både i jobbet och privat.
Nu är det kortvecka, skulle behöva jobba till klockan sju på dagarna. Nästa vecka då har vi träff med distrikt norr utanför Långå med övernattning så där går två dagar bort. Och på fredag eftermiddag så sticker jag, pappa och Lars mot Stockholm och Leffe. Det är alltså Ensjönsjaktlag som ska ha "möte" hos Leffe. Och passar då på att gå på Swedish game Fair på Tullgarn samtidigt. Ska bli så jävla kul. Vårat jaktlag är bäst!!

Och nu till helgen var det kusinträff i Herrö oxå. Hoppas bara det är väder så man kan vara ute med fisen. Är alltid så himla trevligt på träffarna där. Härlig stämning liksom.

Jag var sjukt effektiv i söndags. Men jag får betala för det idag... Jag sågade och klöv fem kubik ved. Låter inte mycket. Är inte mycket heller. Men om man bara kör motorsåg en gång per år så vill jag lova att det gör ont från röven och ut i fingerspetsarna sen. SJUK träningsvärk.
Jag han även städa ur bilen och borsta både Himla och Raja. Klapp på axeln!

Halv nio och jag vill sova...och äta. Hungrig. Skit svårt att undvika kvällsfika tycker jag.

Nytt läge.

Idag är jag trött. Var länge sen nu som jag var riktigt trött men idag är jag det.
Min och Annas desperate kväll drog över tiden och jag åkte hem halv tolv. Givetvis kände jag av halsontet mer än vanligt i morse och Fanny fis var till och med hon lite tussig. Berodde dock inte på att jag la mig halv tolv för hennes del.
Man märker på henne när hon börjar bli risig, inte bara genom att snoret rinner och att hon bara kan väsa på morgonen, utan det att hon ska ha med sig en nalle på dagis. Igår hade hon med favorit nallen, som pappa inte tog med hem, så idag blev det en annan nalle. Tror till och med den är med på frukost. =)
Hoppas hon håller sig frisk till helgen iaf. Jag har MYCKET att stå i på jobbet nämligen. Till helgen kan vi bli förkylda, då kan vi ta det lugnt.

Till helgen flyttar Thomas oxå.
Japp, vi ska flytta isär. Åååååhhh, kanske ni tänker nu, men nej. Det är inte så. Vi har bestämt och kommit överens om det tillsammans. Det blir bäst vi gör det nu innan vi blir riktigt osams.
Vi klickar inte riktigt längre helt enkelt. Och hur tråkigt det än är att man inte kommer att fortsätta bo ihop så känns det bra. Det kommer bli en rejäl omställning med fisen varannan vecka osv, men det känns bra ändå. Man kan inte vara tillsammans bara för hennes skull heller, det är ju inte rätt. Den dåliga stämningen har inte gått att missa den sista tiden hemma, och det dröjer inte förrän hon känner av den oxå.
Så han flyttar till ett hus i Mosätt(??!!) i helgen.
Ja jag vet, Mosätt. Men det blir kanon. Tomt, trädgård med gunga och sandlåda, hundgård osv. Blir skitbra.
Jag bor kvar i huset i Sveg.
Nu får vi se hur bra jag är på att vara ensam...Inte speciellt misstänker jag. Alldeles för social för det.
Bered er på jobbiga eftermiddagshäng mina vänner. =)

Nu ska jag göra ett ryck till sen ska jag iväg på kundbesök!

Ha en bra dag!
//M

Soft helg!

Satan vilken soft helg vi hade i helgen!
Lördag söndag, halva måndag och tisdag. Vi bara va. Tog dagen som den kom och njöt av govädret.
Vi åkte till Glissjöberg och gick skogspromenad med hundarna hela familjen. Tog pizza lunch på knuten och hände med Sara, Ante och Axel i solskenet.
Blev dock lite överdos med solsken i tisdags då jag idag torsdag, fortfarande lyser röd.
Men det gör inget. Vårens första bränna ska synas och kännas rejält.
Cattis påpekade efter att jag skickat en bild på min linnebränna att jag borde lära mig att ta på mig en tubtopp om jag ska sola så hårt, så jag blir jämnt illröd. Nja, det har blivit lite av en grej nu att man har knivskarpa ränder av rejält breda axelband från linnet.
Mitt i sommaren är jag mer noga, för då blir jag i regel brun istället för illröd. Även om jag brukar bli röd även då. Men nu. Det här hinner ju gå bort. Brännan rinner väl iväg med SNÖHELVETET som ska komma imorgon och på lördag! Värdelöst.
Men lite tur samtidigt, för eftersom vi bara softade i helgen som var så är huset rejält eftersatt om vi säger så... Det blir lite av en städhelg, men paus för något roligt för fisen.
Badhuset kanske. Vi får se.

Idag har jag haft en vansinnigt produktiv dag på jobbet och det känns nu när klockan börjar närma sig hemgång. Huvudet är tömt på allt och ögonen svider. (kanske mest för att dom är inflammerade..)
Imorgon kommer jag tillbringa dagen i bilen som det ser ut. Några vägar torkade upp så jag ska kolla så allt är grett för att sätta igång till veckan. Och det är nere runt Los, så ja, en dag i bilen.
Vart kan man äta lunch i Los måntro?

Nu, ringa det sista sen hem.

//M

RSS 2.0