Tråkigt

Vilken långtråkig dag det blev av den här ons...dagen.. För visst är det onsdag?
Jo det är det för jag har varit på BVC.
Inte allt för ovanligt att jag tappar dagar nu för tiden. Glömde att ställa ut soptunnan i förrgår så jag fick ringa på reaxcer och snällt be dom köra förbi en gång till...
Ingen promenad blev det idag heller. Den gör hela mina dagar nu för tiden. Frisk luft på morgonen ger en sjukt mycket energi.
Men i natt så bestämde sig Fanny för att äta varannan timme ungefär så jag är skittrött just nu. Hon brukar inte alls vara vaken så ofta annars. Hoppas på att hon äter sig rejält mätt innan läggning idag!
Nu ropar hon från gymmet oxå...
Så, nu har hon badat och lagt sig för kvällen lillan. =)
Nu har jag eldat så det är 27 grader inne...Tur Thomas inte är hemma. Han tycker alltid jag eldar för mycket. Men va fan, sånt tråkigt grått väder som det varit idag så blir man ju frusen bara av att titta ut ju.
Och ute REGNAR det nu oxå. Bara att ge fan i bilen gott folk. Ikväll är det mycket avåkningar.
NADA på tv ikväll oxå. Grey´s tycker jag har tappat allt. Det är bara så jävla tragiskt hela tiden!
Och Hell´s Kitchen orkar jag aldrig vara uppe för att se ikväll. Kanske ska lägga mig nio idag och se om jag somnar.
Deal!
Imorgon ska jag packa väskan inför helgen i Söderhamn oxå. Ska bli kul att se hur mycket onödigt jag packar åt Fanny. Blir ju liksom första resan det här. =) Och jag packar ju alltid otroligt mycket åt mig själv..fast jag brukar ju använda allt oxå fast jag inte behöver. Av någon anledning så byter jag tröja tre gånger om dagen och väldigt ofta har jag på mig kläder jag inte tycker om. Fattar inte varför...
Nu är det vänner igen!
//M

Tradera

Andra dagen i rad som datorn fungerar. Det tackar vi för.
Idag var vi uppe i bra tid igen jag och Fanny. Gillar stenhårt att hon somnar halv sju sju och vaknar halv åtta faktiskt. Alltså hon äter ju på nätterna oxå fortfarande, men just det att få en egen kväll och sen att komma igång med dagen direkt. Kickstartar ju med en brorunda och sen går det av bara farten. Dagarna börjar äntligen få lite längd! Och jag känner mig piggare oxå.
Man måste ju bara älska tradera och den som kom på idén. ALLT finns på tradera!
Igår fyndade jag julklapp till farmor där. Riktigt nice grej till riktigt nice price!
Nu fattas bara julklappar till resten av familjen som blir större och större för varje år som det känns.
Jag och Thomas har sagt att vi inte ska köpa nå till varandra iaf. Vi lägger dom pengarna på en färgburk till huset istället. Synd bara att Cattis inte är hemma och kan berätta för Thomas att han ska köpa nå till mig ändå som en överraskning. Hon är den som brukar se till sånt...att pojkvänner fattar vad man egentligen menar! =)
Thomas skulle inte ens köpa en födelsedagspresent till mig om jag sa att han inte BEHÖVDE...han skulle inte fatta att jag fortfarande vill ha en present.. Killar va, begriper ingenting. =)
Ska bli spännande att se när man köper sista julklappen i år då. Brukar ju vara strax innan stängning dagen innan julafton trots att man, som vanligt, sagt att "i år ska jag vara färdig med julklapparna i tid". SKA DET VARA SÅ SVÅRT?!
Hm, vad ska jag göra nu då...Barnet sover tyst och snällt, tvätten är hängd, disk.....maskinen ska jag plocka ur ja.. Sen har jag inget mer att göra! =) Jippi!
//M

Ett riktigt gym tack!

Den här datorn mår inte bra alltså!
Nu är första gången på tre dagar som den startar och inte hänger sig, så ikväll måste jag göra allt som ska göras innan månadsskiftet i fall den hänger sig igen.
Idag har varit den mest produktiva dagen på jävligt länge.
Skrev ju att dagarna går så vansinnigt fort sist så i lördags så bestämde jag mig för att göra NADA för att få känna hur det känns med en normal lång dag. Och det fungerade hur bra som helst. Dagen räckte jävligt länge.
Idag har den oxå räckt bra fast jag varit i farten sen åtta i morse.
Promenerade det förts jag gjorde och sen så hade vi bestämt att vi skulle ja bakdag idag jag och Anna.
Det blev havreflarn, mazariner, havrekakor och chokladmuffins med dumle och daim. =) Behöver inte säga att de sistnämnda blev vansinnigt goda!! =)
Så nu är måndagar bakdagar helt enkelt. Nästa måndag är det matbröd på schemat.
Imorgon har jag återträff på BVC 13.30
Dock inte med min mammagrupp...=( Hon frågade om jag ville börja lite tidigare eftersom jag fick först av alla i gruppen och de flesta ska ha i november och så, så jag ska iväg imorgon på första träffen.
Men jag ska gå med min grupp sen oxå tänke jag. trivdes med den. =)
Och på onsdag ska jag oxå på BVC. Mäta och väga igen och ska kommer Malin T dit och hälsar på. Hon är hemma och hälsar på ett tag så hon skulle hänga på Lina dit. Kung!
Jag har kommit att tänka på en sak som jag tycker är ganska sorglig... Jag och Anna och Cattis är ju syskon (inget sorgligt med det) och våra barn blir ju kusiner...men deras barn blir ju bara fyrmänningar och sen bryr man sig ju inte mer! Då kan dom ju typ gifta sig om dom skulle vilja det utan att det är knäppt!!!! Dom är alltså tillslut inte släkt nå mer! Sorgligt tycker jag!! Speciellt när våra barn och vi är så nära varandra..
Så nära faktiskt att jag ska ge Thomas förslaget att vi inte skaffar oss nå mer barn, utan har Fanny nu och skämmer bort henne som fan istället. Hon kommer ju ändå ha Nomie, Lovis och Nike som syskon typ. Och Cattis barn då när dom kommer. ;-)
Och nä mamma, jag menar inte skämma bort "ligga i sängen hela livet, få allt hon pekar på osv"  =)
Idag åt jag middag halv fem typ. Ska börja med det på allvar nu. Väldigt skönt att ha det gjort i tid kände jag. Kvällen blir längre då. Då får man kvällsfika lite istället och det är bara mysigt. Ska göra mitt bästa för att ta te och macka istället för te och muffins ikväll. =)
Är det ingen av er själar som läser här som vill, eller känner någon som vill starta upp och driva ett gym?
Ett riktigt gym alltså!!
Kommun GAV ju de dom fick häromsistens till södraskolan (läs; skidlinjen)
Nä, jag menar ett RIKTIGT gym. Men NYA moderna grejer, nya fräscha duschar och med utbildad personal osv.
Gold´s gym är det jag tänker på...En kedja som man kan höra av sig till om man skulle vara intresserad. Jag vill ha ett riktigt gym att träna på! Måste ju vara det enda samhället i den här storleken som inte har något gym i hela jävla sverige!
Jaha nähe...räkningar nästa! =/
//M

Medges ej!

Sitter och samlar ork inför Hell´s Kitchen som börjar kl 22 ikväll. Borde sova då. Är sjukt trött.
Var gårdagen som tog knäcken på mig.
Var ju till stan med mamma och pappa och då var jag tvungen att kliva upp kl 7! Har inte varit uppe så tidigt på väldigt länge. Plus att man är vaken ett par gånger varje natt oxå ju. Fanny vaknade knappt när jag bytte och klädde henne och stoppade ner henne i bilbarnstolen. Hade inte jag heller gjort..
Shoppade iaf lite i stan. Ett par leggings, två t-shirtar och en tröja. Medges ej blev domen efter det. =)
Men man har inte shoppat klart förrän det kommer upp på kortläsaren. ;-)
(Thomas vet inte det btw) ;-)
Var ju skor jag skulle kolla efter...hittade sånna oxå, men det magiska talet var 1700 igår. Alla skor jag tog i kostade 1700kr...Inte vad jag hade.
Men jag ska kolla på nätet efter ett par jävligt häftiga vinterskor jag såg. Ska göra det direkt faktiskt!
Kostar oxå 1700kr.. Thomas....
Vintern kom det en liten försmak på oxå. Trevligt.
Jag tycker om kyla. Mycket bättre än värme. Fryser hellre än svettas, eller hur?
Synd bara att det var förenat med livsfara att promenera idag. Måste nog ta kängorna imorgon, men då får jag offra lite fart...synd de.. OM jag hinner, vilket jag absolut inte kommer göra, så ska jag ta mig till gymmet imorgon och kika lite. Känna mig för liksom. Fick ju svart på vitt i söndags att jag inte hade en muskel i hela kroppen...=(
Hatar att dagarna rinner ifrån mig!
Jag älskar att ha tusen saker att göra även om det bara är tusen saker som ska städas så tycker jag det är kul, men nu hinner jag inte ens med två saker om dagarna...
Kliver upp och äter frukost, går ut och går, kommer hem och surrar lite med pappa eller anna som kommer förbi. Dammsuger, diskar undan lite och sen vaknar Fanny igen. Då äter hon och sen, PANG så är klockjävlen tre!
Hatar!
Nu ska Fanny ha kvällsmat.
Tjing!
//M

Äppelkaka

Thomas åkte i morse och tog som vanligt all ork med sig.
Inget blir gjort när jag är ensam... Fast det är rätt skönt oxå samtidigt som jag har aningen svårt att skölja bort skuldkänslorna över att disken antagligen kommer stå tills torsdag förmiddag.
Jag har inte ens varit ut idag...än. Mår lite illa över det, men det är nog bara för att jag inte fått i mig någon frisk luft.
Ska ta ungen i bärselen sen tror jag och gå lite i skogen så hundkraken får sträcka på benen. Annars tjatar hon ihjäl mig ikväll, Himla alltså.
Har sovit över en timme idag iaf och bakat en äppelkaka med för lite äpplen.
Imorgon ska jag följa med mamma och pappa till stan. Mest för att fylla dagen med något annat än motion och städning.
Tänkte se om jag hittar mig ett par schysta skor iaf.
Har ju städat datorn så e-legget försvann ju så nu kan jag inte kolla vad jag har för peng att slösa bort... Skulle alltså ha varit på banken idag innan den stänger kl tre. Klockan är nu tio över två och Fanny sover. Kan bli tight om tid.
Lovis blev kvar här nu oxå. Hon ville se klart Ice Age och kunde minsann gå hem själv sa hon.
Bråttom att bli stor. =)
Hon skulle även gå hit från skolan idag utan att Anna kom och mötte henne. MEN morfar var inte informerad om det så han, den dummingen, åkte ju och mötte henne. Gissa om Lovis blev skitsur. OJA. Och morfar blev lite sur han med så det här skulle han minsann komma ihåg när det är -25 grader och storm. =)
Åh, nu kom solen oxå.... Måste ha frisk luft!
//M

Grått.

Hösten måste vara den årstid som går från otroligt vacker till så jävla ful på bara en timme!
Var ju precis det som hände för några dagar sen då det stormade. Innan; fina färger, lite prassel på backen när man gick osv, jävligt mysigt. Nu; inte en jävla färg någonstans! Och vart landade alla löv måntro? Inte allt för mycket på backen att sparka omkring i!
Nä, nu ska det vara svart och grått i minst två månader innan snön och vintern kommer och lyser upp på allvar. Trist.
Idag har jag tagit mig igenom ett mycket kämpigt vattenfys pass på badet.
Ska lägga in ett gympass i veckan nu oxå har jag bestämt...är allt som behövs sägas om vattenfysen idag.
Till veckan är jag ensam hela veckan. Thomas ska till Funäs och jobba...Jag som HATAR att vara ensam när man inte valt det själv. Det är så tråkigt. Slutar alltid med att jag pratar oroväckande mycket med himla.
Så är det någon annan som inte har sällskap till Top Model på måndag, Desperate Houswives på tisdag, Grey´s på onsdag så är det bara att komma hit. =)
Fanny mår bra iaf. Var på BVC i onsdags och vägde och mätte. 1,5cm på längden och en centi runt huvudet har hon växt på en vecka!!! EN VECKA!
Inte underligt att kläder man provade för två dagar sen och tyckte var lite stor, helt plötsligt passar. Tur dom har mjukt skelett för den där växtvärken har nog varit tuff annars.
Man behövar ju bara väga varannan vecka nu när hon är över 4 veckor, men jag tycker det är så kul att se från vecka till vecka hur kurvan rör sig så jag vill nog fortsätta med det. =)
Nu ska jag skynda mig och slänga iväg en beställning av bilder innan Fanny vaknar. Har ju bara ett års bilder att skicka efter, sortera, sätta i album och skriva till...
//M

Känslig dator bara...

Tame fan så gick det att skriva riktigt på word på datorn! Min dator ogillar bloggen alltså! Men då tar jag och gör mitt inlägg här och använder mig av en sån basic grej som att klippa ut och klistra in. =)

 

Minns inte ens vad jag börja skriva om innan jag fick ett vansinnesutrbrott och gick sist...

Jo, källaren. Jag började måla idag!

Kommer bli jävligt nice där nere när det är klart, det ser man ju nu. Vitt och fint.

Ska vara duktig och måla en timme om dagen iaf så långt jag orkar.

Har kommit på att det är helt värdelöst att göra en lista på saker jag ska göra om dagarna för jag hinner inte ens med en tredjedel av listan varje dag...Och då får man ju dåligt samvete och blir lite stressad. Men nu ska jag alltså sluta med det. Så OM jag hinner ska jag måla iaf en timme om dagen. =)

 

Jag och Anna har börjat träna på allvar nu! Jo, sant.

Dels går vi ju en lång promenad varje dag, det måste jag ju eftersom jag har Himla.

Men nu går vi till skidstadion och så springer vi 2km spåret där och sen går vi hem.

Jo, sant även det. Vi springer! Eller joggar mer än springer...ÄN.

 Det var utan tvekan det absolut jobbigaste jag gjort på över 1,5 år. Ont gjorde det, ont överallt! Fy fan. Hängde inte så mycket på flåset som jag trodde utan musklerna...eller den totala avsaknaden av dom.

För er som inte sprungit på skidstadion eller åkt skidor där så ska jag berätta för er att det är ett berg. Hela jävla skidstadion är ett berg!

Men tänk så skönt det är efteråt. Inte direkt efteråt för då är det svårt att gå, men typ en timme. Fantastiskt härligt!

Är det inte fler som vill hänga på?? Vi går dit, springer 2an och sen är det inte mer med det. Men gör man det tre gånger i veckan så kommer man snabbt i form. Är det som är vårat mål. =) Är bara att ringa till oss och höra när vi ska iväg i så fall. Är ju alltid roligare om man är flera och så blir det kanske så att man faktiskt tar sig iväg oxå. =)

Här om dagen så var inte Anna med utan då gick jag dit själv, och istället för att springa rundan (som jag inte kan med barnvagn) så gick jag 2km spåret skuvandes på barnvagnen. Fy helvete vad det bet på rumpan! Jag ska vara fit till jul!

 

Fanny sover iaf nu.

Hon har bestämt sig för att vara jätte gnölig på kvällarna nu. Tjurig som sin far och vägrar somna eller slappna av. Räknade när jag ammade henne igårkväll, och i 90 sekunder hade hon ögonen öppen utan att blinka. Envis kanske...

Men ikväll fick pappa ta hand om sövandet och då gick det hur fint som helst så från och med nu så är det hans uppgift. Mig kan han ropa på när det är dags för mat. Då komer man springandes med rattarna. (Rattarna som by the way kommer vara en och en helv meter lång om jag inte köper en till sporttopp).

Hon växer och blir så stor våran tjej. Ska på bvc imorgon och då tänkte jag passa på att väga igen. Det går fort nu alltså. Lägger undan klder hon växt ur lite då och då tycker jag. Skyndar mig att använda allt fint vi fått. Går i och för sig bra eftersom hon kräks rätt mycket...

 

Nä, nu ska jag slänga mig i soffan med en kopp te! Desperate housewives nu!

 

//M


FaaaaAAn!!

Mitt liv förfaller utan dator!
Nu har jag fått räva fram min gamla bärbara dator, och den är inte kry. Alldeles säkert vara en hel del stavfel i det är inlägget eftersom datorn ite hänger med när jag skriver..
Jag som gör allt md datorn. Slår påen på morgonn så man har musik och så.
Shit kolla all fel den gör!!
HATA!!

Fick ett löv i ögat igår. Hösten är en farlig årstid..

Idaghar jag börjat måla i källarn. Kommer bli skit ncie där nere sen..
Men..

Jävla skit helvetes nde jävla skit SKIT dor!!!!!!!!!!!
Är  så arg jag kan döda nu!!!!!

Fika fika fika fika....

Så mycket fikabröd som jag smällt i mig idag kan omöjligt vara nyttigt på fler än ett sätt.
Men attans så gott. (ser du mamma, attabs istället för fan)
Greger med familj var ju hit idag. Alltid lika trevligt att träffa dom!!
Har hyfsad fredagskänsla i kroppen idag. Beror nog på fikat idag det oxå...Allt är fikats fel just nu.
Och så är ju Thomas hemma och ska inte jobba imorgon eftersom dom jobbat in fredagen, och jag får ju helg med honom eftersom alla mina dagar flyter in i varandra.
Har väntat hela dagen på leverans sms från HM idag, men icke! Hoppas verkligen det kommer imorgon för det kommer göra hela min helg kanon. OM nu grejerna passar vill säga.
Är ju lite bökigt med storleken just nu... hum hum...
Men det mesta var oversize kläder så det borde gå bra..hoppas jag. Kläder som egentligen ska vara för stora är inte snygg när dom är för små.
Imorgon är mitt stora mission för dagen att få hundskrället rent!
Usch! Hon är så smutsig så det är ju pinsamt. Tur inte hon bryr sig om det iaf. Men jag har svårt att klappa på henne nu för jag måste tvätta händerna direkt, och det är inte alltid jag orkar kliva upp ur soffan. =)
Sen ska/skulle jag ha dammsugit bilen oxå...Höststädat den lite. Får se vad som hinns. Thomas är ju hemma oxå så då brukar vi få lite saker att hända faktiskt.
Jo, nu kom jag på en sak till jag ska göra!!! Framkalla kort! Och ta med mina fotoalbum från Risbrunn! Det är ett måste! SKA ha album på Fanny och hennes uppväxt, så är det bara!
Och jag SKA inte göra som Anna och framkalla 600 bilder vart annat år. =)
Ikväll börjar Robinsson oxå! Hoppas det är nå bra deltagare med i år oxå! Vet att jag tyckte det var kung i fjol, men jag kan inte minnas en enda som var med...och jag kommer definitivt inte ihåg vem som vann..
Hur mycket fika jag än tryckt i mig idag så skulle jag lätt kunna fika igen. Ska göra mitt yttersta för att undvika det! =)

//M

Produktiv dag!

Idag händer det grjejer här hemma minsann! Det städas och tvättas och handlas osv. Allt för att jag ska göra väldigt lite imorgon och på torsdag...och för att jag inte gjorde nå igår.
Tror jag ska ta det som vana nu framöver att bara ha en dag då ALLT ska ske och så chillar man de andra dagarna utan krav.
Tvättar ja...imorse innan jag klev upp fanns det inte tillräckligt med tvätt i korgen för att köra en maskin. Men det ändrade Fanny på ganska så snabbt under ca 15 min!
Kissar, kräks och bajsar på allt!!
Så vips så var det en tvättkorg full.
Har äntligen rensat bland hennes kläder oxå idag. Eller rensat och rensat. Flyttat till en annan byrå och sen tagit bort sånt hon redan växt ur (!!!).
Jag har så vansinnigt mycket fina kläder till henne så jag börjar se det som bra att hon är lite kräk-unge för då blir det iaf MINST två ombyten per dag.
Och nej Cattis, hon har en centimeter kvar tills kläderna hon fick av dig kan användas. =)
Idag kommer Thomas hem med färg till gillestugan!
Har en känsla av att han faktiskt kommer att måla lite på fredag när han är ledig. =)
Och jag ska på dollar strax och inhandla penslar till det och sen köpa lite slippapper så jag kan börja spackla någon gång.
På torsdag så kommer mina kusiner hit och hälsar på. Morbror Greger med familj alltså. Och Anna med sin flock ska oxå passa på att komma hit då. Vi träffar dom ju inte så ofta tyvärr, men den här gången så ska vi iaf fika ihop en hel dag! =)
Blir mycket fika den här veckan...Inte bra men vad gör man.
Igår var vi hos Lina och fikade. Imorgon så ska jag på kondis och fika, torsdag kommer ju kusinerna som sagt...och fredag är det ju fredagsmys ju!
ELLER så får jag avstå fredagsmyset helt och hållet om jag ska lyckas med min plan. Planen att vara fit till jul. Jag vet, skratta på, jag gör det jag med. Men man måste ju sätta upp något form av mål ju och sätter jag upp ett som ligger långt fram så latar jag mig bara. Nu "MÅSTE" jag ju ligga i på en gång ju. =)
Slänger in en bild på ett trick som min dotter kan...
Kan säga att den träffade min hals med full kraft!
En lite "äldre" bild. =)
När dom där ögonen tittar på en efter en sån bamse kräka så ler man och känner
inget annat än kärlek!
//M


Pizza....FY!

Imorse gnuggade jag ur ena linsen ur ögat. Upptäckte under promenaden att den sitter åt fel håll för jag ser inget med det ögat...kom på nu igen fem timmar senare att den fortfarande sitter felvänd. Ska ta tag i den snart.
Söndag idag igen. Ser som vanligt ut som om pesten har dragit genom byn och orken försvinner totalt.
Måste sluta sitta framför tv´n då det inte är någon intressant att titta på. Waist (midja???) of time!
Ska gå igenom alla Fannys kläder snart iaf. Hon har ju faktiskt växt ur en del plagg nu. =)
Imorgon ska Fanny och jag till Byvallen och fika. Men vi får inte Lina och Melker för oss själva för det är flera mammor som ska dit! Mycket trevligt initiativ av henne tycker jag!
Ska se om man är duktig och kan hänga på själv sen och göra lite bjudningar. Är ju förbaskat trevligt. =)
Jag har hittat världens snyggaste jacka på sportringen iaf!
Skavända på lite pengar nu och gå och köpa den imorgon. Måste faktiskt ha en jacka så det går liksom inte att inte köpa den. Börjar ju bli kallt på allvar nu ju...typ.
Nu kom Thomas hem med pizza. Blev en budget variant idag...knuten alltså. Hade inget hemma till att göra egen pizza så det hade antagligen blivit dyrare.
Jag håller på att låta min pizza svalna lite. Hatar varm pizza. På tok för flottig då.
Appropå pizza så tänkte jag prova ta ett löpsteg i veckan. Ska dra på mig ett par tre sporttoppar så kanske inte tuttarna är en meter långa när jag kommer hem.
SKA spacka i barnrummet/gästrummet i veckan oxå. Är bara ett par få små hål som ska spacklas igen så om jag ger mig själv en jävla spark i röven så kanske det blir gjort. Hoppas.
Undra om jag hinner baka lite kolasnittar ikväll? Lovis tyckte minsann att jag skulle se till att ha kakor klar tills nästa gång hon dök upp! Så det är väl bara att sätta igång då. =)
//M

Idol!

Äntligen, ÄNTLIGEN fungerar den här jävla skitdatorn så man hinner lägga in bilder och lite sånt!
Hinner ju inte skriva nå mer än vad jag gör nu. Trodde jag kunde tvinga ner mig själv framför datorn, men tiden finns inte. När jag väl har lite tid över så vill jag helst lägga mig, men inte ens det hinner jag med ju.
Fredag och fredagsmys är det åter igen. Nice!
Är alldeles strax Idol som jag nu helt plötsligt följer helt slaviskt. Har aldrig gjort det förut, men i år blev det så. Thomas kollar oxå för den delen.
Alice och Jay är de stora favoriterna, fast Olle måste till final för att han är så vansinnigt snygg! Fjortisvarning jag vet, men hallå, det är ju sant. =)

Skräp (Fanny) mår iaf bra! Hon växer och blir större och större. Sover snällt om nätterna oxå.
Mammas duktiga flicka de! =)
Men vilken gasboll hon är! Så mycket som hon har pruppat de här fyra veckorna hon har funnits så mycket har inte jag släppt mig under hela mitt 24 åriga liv vill jag lova! Och med decibell dessutom. Jösses. Jag vaknar på nätterna av hennes...ljud.
Och sen tar hon i när hon ska göra nummer två så hon nästan skriker. hahahah! Det låter väldigt roligt. Är som sagt bara en sån liten söt sak som kan få en att skratta halv tre på natten.
Nu vaknade hon oxå...Dinner time!!
Igår var hon på sin första utflykt till jaktstugan.
Jag, pappa och Nike skulle dit och jaga lite fågel. Eller pappa och Nike skulle dit och jag fick följa..
Fanny sov hela tiden typ. Mycket lättsam! =)

Jag har klippt mig!!!! Tänkte ju spara ut håret för Thomas skull eftersom han ville det, men nu fick jag fan nog. Såg ju ut som sju svåra år...INTE ok!!
Nu har jag samma tuffa frisyr som sist. I LIKE!
Hur många fejs kan man ha? =)
"vissa säger att änglar inte syns, men visst ser väl du mig?" =)

RSS 2.0