Check check check!

Nu är nästa alla punkter på min lista check.
Den såg ut så här i morse:
1: Tenta
2: Träna
3: Sola
4: Handla
5: Sov en stund, det förtjänar du.
6: Städa toa
7: Elda
9: Laga mat


Det är förbannat befriande att göra listor. Man mår extra bra och känner sig nöjd vid varje punkt man får checka av. Om man gör den extra specificerad så kan man göra fler check under dagen och får känna sig nöjd flera gånger.

Drömde matte-tal hela natten i natt. SUPER laddad med andra ord. Gick nog rätt bra oxå tror jag. Alltså för att vara jag. Jag trodde ju aldrig att jag ens skulle klara av ett enda tal på tentan första dagen jag slog upp boken. Men idag skrev jag på 8 frågor av 11. =) I ofs så var den sista en jävligt vild gissning, men det var en trepoängare så man kanske kan lura till sig ett poäng där. Ett man inte räknat med i så fall. =)

Sen drog jag och HesselHassel och tränade en timme. Gav benen en omgång. Är väl helt oförmögen att gå på söndag och måndag då man ska svansa runt i högklackat imorgon.

Just det, högklackat! För imorgon är det ladies night!! As we speak så är ju mitt ladies sällskap på väg hit tillsammans med min älskling.
Tycker det är sjukt tråkigt att du inte är med Cattis! Vi är inte helt komplett...Och inte kan jag säga att Thomas fyller din plats så bra heller. =) Han får vara hemma imorgon kväll.
Ska ta massa kort. Lovar!

Solade gjorde jag efter gymmet idag oxå. Var bara tvungen...ryggen ser ju...ja, hemsk ut.
Dom har ett sånt där solarium man står rätt upp och ner i. kostar 5kr/min att sola.. Iaf så är det inget för den klastrofobiska. Å hett jävlar! Trodde jag skulle dö på slutet.
Och ett hett tips...släpp inte, jag upprepar, SLÄPP INTE en fis i ett sånt solarium...Inte ens en luktfri...
End of story..

Det enda som är kvar på listan nu är faktiskt att sova en stund. Men det har jag ingen lust med. Blir väl efter middagen man blir sugen på det. Maten är förberedd och allt. Ska bara slänga in potatisen när sällskapet närmar sig kusten.
Tror jag ska slänga mig i duschen och sen ska jag prova ut lite frisyrer tills imorgon. Jag är ju för långhårig för mitt eget bästa nu igen. Ingenting blir som det ska. Ska klippa mig till nästa månad, så det blir mössa en månad nu. Men imorgon är det inte aktuellt med mössa så att prova frisyrer är nog ingen dum idé.

Har hyrt änglar och demor idag oxå. Såg den på bio. Vansinnigt bra! Blir nog den efter Idol.
Ha en trevlig helg!
//M

Gör om gör rätt!

Ännu en mycket bra dag. Räknat hela dagen och det gick bra.
Har ju dock väldigt svårt att tro att jag fixar det redan imorgon, men nästa tenta tillfälle kanske.
Jag räknar rätt men gör fel, eller tvärt om kanske jag gör rätt men räknar fel.
Vet precis hur jag ska göra på störe del av uppgifterna, men i slutändan så är det ett minustecken som är åt helvete fel. Hoppas dom rättar snällt...

Drömde i natt att jag klarade matte tentan, men jag hade sumpat biologin...Hoppas faktiskt det är en sann dröm. Gör hellre om biologin faktiskt.
Sen drömde jag att jag och Thomas var och handlade någonstans. Men han tröttnade på mitt "tittande" och drog iväg själv. Och när jag hittade honom igen så var han, till min glädje, i en smyckesaffär. Oj oj oj, han kanske köper nå till mig. Så jag stod och tittade på honom ett tag medan han pratade med tanten som hade butiken. Men sen när jag gick fram och frågade vad han kollade på så höll han väldigt nöjd upp den största hiphop-blingbling-krimskrams-halskedjan jag sett någon gång. Skit nöjd var han oxå dessutom. "fint va? Kostasde bara 7000:-"
Sen drömde jag inge mer..

Imorgon kommer mamma, Anna och Thomas hit och på lördag är det ladies night. =) Hoppas på en kanonkväll med mor och syster.
Å inge nytt har jag köpt att ha på mig heller. =( Blir nå gamla trasor..
Önskar jag hade en fin blogg och lite koll på det här så man kunde lägga upp bilder efter sånna här trevliga evenemang.

Glömde köpa snus idag innan jag for hem oxå..Vägrar ju sitta på tenta utan snus imorgon!! Går inte. MÅSTE komma iväg i tid hemmifrån imorgon. Inte alltid helt lätt.

Nu ska jag väl se nyheter eller nå annat spännande, kan inte skriva hur mycket som helst här heller..
//M

Jag kan om jag vill..

Vilken produktiv dag jag har haft idag.
Jag har varit på skolan från 10 till 15 och räknat matte. Och det gick riktigt bra.
Sen var jag på gymmet och tränade. Känner redan av träningsvärken.
Sen kom jag hem och slängde i en tvättmaskin, diskade hela berget som uppstått. Sorterade alla kläder som av någon anledning hamnat på golvet i sovrummet.
Satt dit den nya toasittsen. Damsög hela lägenheten och lagade mat.
Och nu har jag min välförtjänta scrubs-timme. Nya avsnitt på onsdagar.

På fredag så har vi matte tentan från kl 8 till 13. Jag har kommit på att jag ska kliva upp typ fem den morgonen och läsa igenom allt och räkna lite så jag har allt färskt i minnet. Eftersom det är ytinlärning jag sysslar med när det kommer till matten så gäller det att minnas det från ena dagen till den andra, och det gör jag inte riktigt nu. Så upp tidigt som fan och repetera. Bra idé va?
Idag räknade jag ihop till 15 poäng när jag gjorde övningstentor. Och 15 poäng är det man behöver för godkänt. Ska fila på alla uppgifter mer imorgon så jag har lite marginaler att spela på. Rätt bra inställning va?
Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag fixade den här tentan...Jag skulle nog antagligen skrika rakt ut och bli helt jävla galen en stund.

Däremot så har jag fått en känsla av att det inte gick så bra på biologin..Pinsamt eftersom jag läst det på gymnasiet en gång och för att det är biologi som jag ska pyssla med resten av livet sen..
Men jag gjorde exakt samma sak på gymnasiet. Grundkursen i djurkunskap. G fick jag i den kursen. HALLÅ! G!! Grunderna till allt vi pysslade med i tre år efter det typ. Pinsamt. Men den tentade jag upp sen till MVG, men ändå. Varför inte göra rätt på en gång?

Nä, usch vad jag babblar om plugg. Fast det är ju det enda jag pysslar med så det är väl inte så jävla konstigt.
Nu ska jag göra en god kopp kamomill te och äta ett, två eller fem digistivekex. =)

//M

Stackars Island..

Dom ska ta bort alla McDonalds på Island! Inte lätt att bo där alltså. Kallt och långt till allt...och nu inget Donken heller. Fan vad trist!
Donken som är så jävla gott!

Idag har varit en bra dag faktiskt. Uppe i god tid och åkte in på universitetet för att plugga matte med Lina. Men hon var hemma och var barnvakt så jag fick sitta själv och traggla.
För det är precis det jag gör..tragglar. Men jag tog mig frammåt iaf..
Sen gick jag till läraren vi har och satt med honom en timme och då gick det riktigt bra faktiskt. Nu ska jag bara minnas skiten tills på fredag oxå!

Det är dags för nå nytt nu! Jag behöver en drastisk förändring. Nu är det exakt samma sak varje jävla dag från morgon till kväll, dag ut och dag in. Tröttsamt!!!       

Förslag på vad som skulle bryta min enformiga vardag:
1: Thomas flyttar hit
2: Jag vinner massa pengar
3: Jag får tid över så jag kan ta hit Himla
4: Någon bjuder mig på en heldag med shopping

Vi får se hur det blir...Risken finns väl att jag blir kvar, stampandes på samma fläck.

Tränat har jag iaf gjort idag. Löjligt skönt. Men jag måste iväg på stadium och köpa någon nice t-shirt eller ett linne att träna i. Den jag ha börjar bli lite väl använd....sur typ..

Och till helgen är det fest! =) Jag, mamma och Anna på ladies night i Eon arena!! Ska bli så sjukt kul!!

//M


Tenta helvete!

Har precis rivit av en biologi tenta så här på måndagsmorgonen.
Och nu är jag förbannad på mig själv över att jag inte pluggade i helgen som jag sa till mig själv.. Men det blir svårt när man åker hem en helg. Man vill gärna lägga allt annat åt sidan då och bara vara hemma faktiskt.

Och det var jag, bara hemma. Tog det lugnt och myste bara.
På lördag så hade vi lite fest hemma. Tre rätters och så badade vi tunna senare på kvällen. Riktigt skoj! Fast pappa badade inte så klart. Mamma, jag, Thomas och Viktor var det som satt och surrade.
Mycket trevligt. =)

Nu har jag en sak till att gruva mig för och det är matte tentan på fredag. Den är jag rätt inställd på att inte klara. Alltså inte inställd på att ge upp hoppet om, men jag gråter ju inte floder om jag skulle köra på den diekt. Det är liksom väntat eftersom jag inte kan någonting typ. =)

Nu ska jag snart skjutsa Viktor in till stan. Han ska skriva för körkortet...Igen. Hoppas verkligen det går bra nu. Präntade in skyltar åt honom igår kväll. =)

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Är rätt trött... Men jag ska iaf åka och handla lite. Styra upp den här månadens ekonomi ska jag oxå göra. Städning finns ju alltid.
Träna ska jag göra imorgon, är som sagt för trött för det idag.

//M

Endast Kamprad kan...

få till en tre sidors instruktion till en toalett sitts. Och som pricken över i´t så passade inte fanskapet när jag väl fått dit den.  Och då hade jag redan stått som en jävla krok över toan i 5 min.. Känndes helt enkelt inte bra att sätta dit den gamla igen. Inte ok.

Idag har jag och två kompisar suttit hela dagen och pluggat. Så duktiga så!! Känns som det börjar sätta sig rätt bra nu faktiskt. Hoppas.
Fick höra resultatet på kemi tentan idag oxå... I made it! Fix! Check! Done! Klart och betalt, som man säger!! Nu kan jag släppa det och fokusera på annat.
Som idag, från det jag kom hem har jag bara gjort det jag velat, och det har inte inefattat pluggning.
Jag har gått och plockat lite, tagit en lååång dusch och ätit godis. =)

Imorgon blir det hemfärd. Ska bli så sjukt skönt att komma hem lite. Även om det bara är en helg så är det så utvilande. Tror bestämt det pratades om badtunne eller bastu-badning på lördag. Sweet!

Nu ska jag ta och slänga iväg lite mail till farfar och Björg och sen till programansvarige för utbildningen jag ska läsa sen. Tänkte plocka bort lite kurser eventuellt. Det är tre kurser som jag inte behöver gå för att få behörighet till naturvårdsprogrammet sen. Fysik B, matte D och Matte E. Är ju lite slöseri med tid när jag inte behöver det.. Men vi får se hur mycket det påverkar studiebidraget...blir jag av med för mycket pengar så måste jag ju jobba en hel del samtidigt som jag pluggar. Och då är det högst aktuellt att ha ett jobb fix innan man yppar nå till Csn.
Eller så kan jag leta en annan kurs som har med framtiden att göra och läsa den istället för att få ihop poäng.. Men då är det snabba ryck som gäller. Sista anmälningsdagen var den 15 oktober...

Så nu kan jag inte sitta här och skriva nå mer. Måste packa sen oxå.
Trevlig helg!
//M

Tröttkeps..

Jag är helt färdig och jag vet inte varför. Alltså trött. Som fan!
Ögonen svider och enda sen kl fem har jag gått med munnen öppen i en enda stor gäsp.
Måste lägga mig tidigt ikväll. Har föreläsning 8.15 imorgon..

Bara två dagar kvar på den här veckan. Åker hem på fredag tänkte jag, men förbindelserna till sveg är ju som vanligt grymma, så jag tar mig till Ånge.. Surt.
Ska höra med en kille i klassen om han ska hemöver. Hoppas!

Man får lite hemlängtan faktiskt. Inte att bo hemma alltså, men trot eller ej, sveg. Med hela familjen, kompisar och allt som hör till. Det alltid lika skönt att komma hem till en go familj som alltid får en på bra humör. Få skratta lite.
Skrattar väl här oxå, men i och med att man kommer hem på eftermiddagarna så öppnar man inte munnen så mycket mer. (förutom alla miljoner gäspar då) Sen är det bara en massa måsten här..
Å hundarna! Vill ha dom här hos mig!! Ska ha med dom överallt när jag kommer hem i helgen. 

Nu är snart min favvo timme på hela veckan över. Nya avsnitt av Scrubs. =) Så oförskämt bra.

Ska iaf göra julklappslistor i helgen när jag är hem.
Dags att börja handla nu så man ligger rätt i tiden.. Hur som helst blir man ju ruinerad lagom till juletiden, men man kan ju försöka dra ut på det lite iaf. Ta lite i taget.

Nä, natta!
//M

Tenta..

Tenta-nerverna börjar smyga sig på igen.. Jävla skit! Hatar press.
Man måste ju klara det första gången annars sitter man ju med hela basåret lagom till sommarn istället, och det är inte aktuellt.
Jävligt segt att vi har två tentor så sjukt tätt..måndag och fredag samma vecka. Lite svårt att lägga upp sista rycket-plugget då..
Matten har jag väl inte så stora krav på mig att klara även om jag ska ge allt för att fixa den så går jag inte och hänger mig om jag skulle köra på den tentan. Men biologin...som jag älskar och hade tänkt jobba med resten av livet. Och har läst redan dessutom. Vore ju höjden av pinsamhet att inte klara den..

Ska pallra mig iväg till en studievägledare imorgon oxå tänkte jag. På det här året nu så är det tre kurser jag inte behöver för det jag ska söka till sen.. Känns lite onödigt att läsa matte D och E när man inte behöver. Eller onödigt är fel ord. Det känns som att det skulle vara det ultimata bortkastandet av värdefull tid. Ska se vad dom säger.. Beror ju på hur mycket studiemedel man blir av med när man inte läser 30hp/termin.. Tänkte ju jobba då istället oxå, men man vill ju veta innan man gör nå förhastat. Inte aktuellt att ha hyra på 3700:- om man får ut 5000:-/mån i studiemedel direkt..

Var och köpte månadskort på gymmet idag oxå. =) Riktigt nice. Fick faktiskt en slant av mor och far igår utan att jag bad om det så då passade jag på. Måste ju fortsätta träna regelbundet nu när jag äntligen kommit igång igen. Är ju förbannat skönt när man gjort ett pass ju! Fast i övermorgon är det väl inte lika behagligt antar jag..
Körde ben idag. Dom stackarna tar ju inte i allt för mycket om dagarna annars. Bedrövligt nästan.. Men till jul ska man väl vara i fin form hade jag tänkt. =) (brukar låta så)

Hm...läsa lite biologi kanske. För att slippa det dåliga samvetet.

//M

Å fy fan...

Å fy fan är en "line" som jag kan placera in på många ställen just nu.
Å fy fan vad trött jag är.
Å fy fan vad disk jag har.
Å fy fan vad plugg jag har.
Å fy fan vad ful jag är i håret.
Å fy fan vad lite pengar jag har.
Å fy fan vad lite tiden räcker till osv osv

Men inte blir det bättre av att man gnäller. Nix nej det blir det inte, men man måste få göra det ändå. Därför man har en blogg, för att få gnälla på saker utan att nån jävel säger emot.

Mitt första fy fan kom precis nu, men det sitter nog i från helgen.. Känns som någon slog mig i huvet precis nu. Har suttit med labbrapporter sen halv 7..Inte färdig än, men nu ger jag mig för idag iaf.
Det andra fy fan...ja, det uppstår så fort Thomas åker här ifrån. Han diskar alltid och håller rent och snyggt efter mig. =) Men så fort han åker till sveg igen så förfaller allt, och jag begriper inte hur disken kan växa så snabbt! Suckar högt varje gång jag ser det. Men det intresanta är att jag inte diskar och gör fint förrän det verkligen har gått över styr..Då sakerna som ska diskas hindrar mig från att tex laga mat. Då inte för att jag inte har några tallrikar kvar utan för att diskberget ha börjat inkräkta på spisen..
Å fy fan vad plugg jag har är nog en punkt som kommer stå kvar tills maj-juni någon gång..Tyvärr.
Å fy fan vad ful jag är i håret är oxå mitt eget fel..Har en kanon frisyr egentligen, men eftersom det tar mig TUSEN år att kliva upp på morgonen så slutar det med mössa för att hinna med bussen.
Å fy fan vad lite pengar jag har är bara...ja, så äre bara. =) Inget att göra åt det. Tur att man inte har nå emot att dricka vatten till maten.
Och så det här med tiden IGEN...måste lägga upp en plan. Planera min tid. Men det är skit svårt för man tror alltid att saker och ting går fortare än vad de egentligen gör.  Tidsoptimist kallas det visst. That´s me in a nötskal!
Var bättre på det förut tror jag...eller så hade jag helt enkelt mindre saker att göra då kanske..

Imorgon är det stora studerar dagen. Inga föreläsningar imorgon, så kl 10 (klart man tar sovmorgon när man kan) ska jag infinna mig för att hårdplugga biologi med Lina.
Så därför ska jag ta och packa ihop det här jag håller på med nu och sätta mig i soffan i 30 min och göra andningsövningar, sen blir det sängen!

//M


Ännu en helg.

Snart måndag igen då. Tror jag har nämt det i alla dom få inlägg jag gjort hittills, men fan vad tiden går.

Helgen har varit väldigt kul. Thomas var här och i fredags kväll kom ju anna, Björn och ungarna. På lördag morgon så drog dage igång med frukost för 6 pers hos mig. Var riktigt ovant med så mycket liv och rörelse. Men kul.
Sen mitt på dagen åkte jag thomas och ungarna till Birsta och var på barnens hus. Det gick hem kan jag lova. Vi sa åt dom att berätta för oss vad dom önskade sig i julklapp...Smart. Blev en väldigt lång lista kan jag lova. Lovis pekade på precis allt hon såg.  Sen blev det bio. Med GODIS! Det var ett evigt prasslande och drickande. Sen var det nog ingen i hela salongen som missade när Nike behövde gå på toa. =)

Nu har Thomas åkt hem oxå. Mamma var ju i sundsvall i helgen oxå, fast inte hos mig, så hon åkte med Thomas hem. Så jag har hunnit med en sväng på IKEA. Inte så jävla kul utan pengar kanske, men det världens snällaste mamma så blev det en ny toasits, doftljus, glödlampor och två handdukar. =)

Måndag imorgon och veckan innan tentor. Blir till att fokusera som fan i veckan. Stanna länge efter skolan och bara plugga plugga plugga. Ska nog gå bra det här ska ni se. Får väl igen kemi tentan imorgon oxå tror jag...Hoppas hoppas!! Vore så skönt!

Vakum i huvet nu...Trött och seg.
Kan inte ens koncentrera mig på tv´n..Slocknar nog snart på soffan..Igen. =)

//M


Fredags mys!

Kom precis hem från en tur till stan. Var in och hyrde lite filmer och köpte en alldeles för stor påse med godis.. Men det är ju helg. =)
Anna med familj är på ingång oxå. Dom bestämde sig för att åka ikväll för att få lite mer tid på sig imorgon. Smart idé! Så ikväll blir det madrasser på golvet och sovande småbran i soffan. MYCKET kul ska det bli.
Och imorgon blir det bio med ungarna. Disneys nya pixar film ska vi se, UPP.

Nu är det iaf mysstämning med stort M hemma hos mig. Ljus är tända och en rejäl brasa brinner i kakelugnen. =) NICE!

Insåg idag att det är väldigt nära till tentorna. Har haft känslan av att det är länge kvar så jag har därför inte stressat upp mig än. Men på måndag är det nog aktuellt att göra de om det ska bli nå läst över huvudtaget. Biologin känns det ju som jag har rätt bra koll på ändå, men bara för att jag tror det så måste jag nog plugga ändå hårdare. Och matten ska jag nog inte ens nämna... Vilket jävla påhitt säger jag bara.

Vet ni vad jag vill? Handla. Massor av saker. Prylar till lägenheten i mängder, kläder, smink, smycken...Rubbet! Känns inte riktigt som jag är färdig med lägenheten än... Det felar saker på väggarna och så MÅSTE jag skaffa ett riktigt skrivbord faktiskt. Blir fel känsla av att sitta och plugga vid köksbordet, eller ha datorn i soffan.

Nu måste jag nämna Thomas oxå. Han ville det. Ja, han är här så ni vet..

Nä, nu ska jag luta mig tillbaka och insupa fredgas-mys-känslan. (och ta en öl) =)

//M


Skjuta upp och ignorera, min specialitet!

Är det något jag är riktigt bra på så är det att skjuta upp saker. Fanns det ett pris i det så skulle jag fan vara flerfaldig vinnare av det. Helt jävla omöjligt att få saker och ting gjorda.
Disken som exempel. Den har jag lyckats ignorera i närmare tre timmar nu med hjälp av långa telefonsamtal av syster och Thomas och givetvis onödigt kollande på facebook hela tiden.
Har dock lyckats städa lägenheten ikväll, men det tog tid det oxå eftersom jag kom på mig själv dammsugandes samma ställa i tre minuter medan jag kollade vem som hade kommenterat min status på facebook..
Och när man skjuter på sånt som egentligen går på ett kick bara man tar tag i det så skuvar man även andra saker framför sig...De viktiga sakerna. De man skulle göra direkt efter att man städat klart.. Plugg exempelvis.
Det tar vi imorgon.
Och nu är klockan så mycket så jag själv tycker att jag förtjänar iaf 30minuters tv tittande ikväll innan sängdags.
Ja ni ser...inte underligt att tiden flyger iväg.

Var en lååång dag det här. Usch. Seg har det varit. Iaf fram till kl tre. Då slutade sista föreläsningen. Helt otroligt mycket stuvande av organsik kemi. Nej, det är inte så roligt som det låter. Sista sidan av anteckningarna begriper jag inte ett skit av.

Men nu närmar sig helgen med stormsteg. Redan imorgon kommer Thomas hit och förgyller min vardag. Ska bli så kul, grymt, skönt, härligt att ha han här i fyra hela dagar. Och som lite strössel på moset så kommer ju Anna, Björn och ungarna hit i helgen oxå. Fast Anna och Björn ska bo på hotell medan jag och Thomas ska skämma bort ungarna med bio, barnens hus, tacos, lördagsgodis och uppesittarkväll. =)
Ska bli riktigt skoj!

Åh, kemilabb imorgon kom jag på. Skit oxå! Visste att det var en speciell anledning till att jag skulle städa undan snabbt ikväll. Skulle ha läst igenom ett kapitel i boken.
Bli till att kasta i sig lunchen imorgon.

//M

Se upp bloggSverige!

Nu har jag skaffat mig en blogg. Har tänkt på det skitlänge nu, men lixom aldrig kommit igång. Ikväll tog jag tag i saken och nu är det fix.
Eller fix och fix...Kan ju fan inte ens snygga till bloggen själv ju. Får söka hjälp till det.

Har funderat på vad man ska blogga om oxå, men jag kom fram till att det får bli exakt vad jag har på hjärnan just då. Har alltid en massa bra funderingar i huvvet när jag åker buss till och från universitetet som jag tänker att dom här ska jag komma ihåg att blogga om...Men eftersom det tagit mig typ en månad att skaffa en blogg så har många tankar redan passerat.
Många är ju så specialiserade på sina bloggar, det är mode, musik politik och massa annat skit. Min blogg ska innehålla allt jag vill och tycker är värt att nämnas just när jag skriver.
Kan lova att den här bloggen absolut kommer att innehålla:
Svordommar
Okorrekt svenska
Drömmar
Känslor
Planer
Bilder
Onödigt långa inlägg
och massa annat krafs

Som synes så har jag valt en skogsgrön bakgrund till min blogg. Passade jävligt bra tycker jag, eftersom jag enligt min vänn Janni är en "mossgrön jävel" och för att det stämmer väldigt bra!

Bilder...hur får man in sånt då? Jag vill kunna fixa min så den blir lika fin som alla andras.. Men det får bli en annan dag.
Just nu håller den här dagen oxå på att ta slut, precis som alla andra gör förr eller senare. Tiden går så sjukt fort. Hinner ju inte med hälften av allt man ska göra. Städa, det har jag sagt att jag ska göra i hm...två veckor nu enligt Thomas. Sant. I morgon blir det. Måste...börjar..bli skitigt helt enkelt.
Plugga måste jag oxå göra. Det måste jag alltid göra, och det är nog därför man får känslan av att man gör det för lite tror jag. Hänger ni med?

Jaha, det är så här det känns alltså..att vara bloggare. =) Kommer nog nå mer intelligentare (??) inlägg framöver då jag helt enkelt har nå mer intelligent att komma med. Just nu är det tomt...Är den tiden på dygnet.
Dags att slå igen datorn oxå. Kraken har stått på hela dagen. På tok för länge för den här härken!
 Nu är det kvälla som gäller!
//M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0