Det värsta jag vet..

Nu måste jag få gnälla och ömka mig, högljuddt här på bloggen inför er som läser.

Men när man blir ensam och inte är van det eller tycker det är riktigt kul egentligen så har man alldeles för mycket tid att tänka. Grubbla och försöka förstå saker man aldrig kommer att begripa sig på.
Det senaste som florerat i huvudet är hur man ser på sig själv. Hur uppfattas man av andra, hur låter jag när jag pratar egentligen, hur uttrycker jag mig osv.
Jag skulle vilja stå vid sidan av en dag och bara observera.
Skulle man bli chockad? Vad tycker folk om en egentligen?!
Man vill ju gärna tro att man gör det mesta rätt och riktigt med rätt syn på allt. Sen tycker ju iaf jag att jag är vettig och har så pass självinsikt att jag även vet att jag inte är felfri. Jag gör fel, uttrycker mig som ett arsle ibland, blir onödigt arg för små saker osv. Men jag kan erkänna det, jag vet det! Och alla är vi ju olika eller hur?

Därför HATAR jag människor som tror dom är helt jävla felfria! Dom kan tamefan allt liiiite bättre än andra och deras argument är den enda vägen.
Dom ser inget annat än sig själv egentligen, för dom är i sina egna ögon bäst. Sånna människor märker inte när andra männsikor gör snälla saker. Dom uppskattar inte heller snälla saker för det finns alltid någon som skulle kunna göras bättre.
Dessa människor får mig att vilja spy! Och dom gör mig vansinnigt förbannad.

Min dag sänktes helt idag runt halv två pga en sån människa.
Skaffa dig självinsikt och inse att du inte är så jävla mycket bättre än alla andra! Och lär dig lyyyyyyyssna!!!!

Så, nu har jag fått det ur mig oxå. Ville bara att alla skulle veta det!
Nu fick jag lusta att nät shoppa!

//M

Snart så.

Nu närmar det sig semester. Jag börjar bli färdig med min "att göra innan semestern lista" på jobbet, känns bra!

Solen sken precis. Kändes konstigt nästan. Såg ingenting och blev alldeles svettig. En av åkarna jag pratade med nyss han saknade vintern för då var det ju iaf ljust på dagarna.. Nog för att det är lite tråkigt men vinter igen...nej tack!

Idag har jag bestämt mig för att åstadkomma massor hemma när jag slutar. Storstäda Fannys rum, springa och baka.
Fast vi börjar med springturen så Billy håller sig cool sen när jag ska städa.
Ska ge mig på och klippa hans klor oxå. Han har blivit jätterädd om framtassarna och jag kan för mitt liv inte begripa varför. Jag har aldrig klippt dom för kort så att han skrikit till. Men jag ska göra det efter springturen när han är trött och sen tog jag fram ett gäng köttbullar som gotta när han är duktig. =)

Thomas kom förbi precis och tog mitt kort. Han har åkt från Mosätt för att handla men inte tagit med det enda han behöver, plånboken... Smart...
Jag hade hoppats på att fisen skulle vara med så jag fick en gopuss och en kram, men hon låg hemma och sov. Inte själv, Erik och Malin var där.

Installerade min HDbox till tv'n igår. Blir ju viss skillnad med HD kvalitet måste jag säga. Och så är dom fräck och lägger till några extra kanaler den första månaden oxå. Dom du redan valt bort en gång, bara för att du ska bli extra sugen att köpa dom sen...
Kan säga att National Geographic i HD var ganska så mäktig.
Synd bara att jag inte får till ljudet... Thomas lämnade allt ljud till tv'n när han flyttade med jag har inte lyckats koppla in det. Och det är så jävla störigt för det handlar om TVÅ kablar som ska in i runda hål och sånna finns det tre stycken att välja på. Måste ha missat något viktigt känner jag.

Nä, några samtal till sen gör jag slut på den här jobbdagen.
//M

Kung helg!

Vilken helg!
Jag har inte björnfestat så här på många år vill jag lova.
Fredgan blev det utgång på helt oplanerat med Sara. Hon kom och drack lite vin på eftermiddagen och det slutade med en sväng på ön.
Vi var in och röjde lite på undomsdiscot, blev raggade på och sen var vi nöjda. =)
Sen i lördags var det tungt och jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle komma igång och ta mig iväg på klassträff. Men jorå, det gick. Och vilken tur att jag gjorde det. Riktigt kul att träffa gamla kompisar igen. Vissa har man ju inte sett på flera år!
Middagen på mysen var oxå bra och sen drog vi på lite fest hos Martina, det var FF där.
Och sen ön! Jag har nog aldrig tyckt det varit så roligt att dansa som i helgen.
Jag blev helt galen och bara röjde! Det var så skönt! Sen hur jag såg ut...det var en helt annan fråga, och jag bryr mig inte så mycket heller. Det var bara asroligt!

Nu är det sista jobbveckan innan semestern. Och jag är glad att jag inte har första semesterveckan den här veckan...
Och ja, alla gnäller om att alla gnäller om vädret på fejjan osv, men va faan! Kan man göra annat! Jag SPYR snart på allt regn! Det är så sjukt värdelöst så det är inte sant. Och nu är det inte bara lite regn heller, det är klassat som naturkatastrof i delar av södra Sverige och vägar stängs av lite här och vad pga höga vattenflöden. INTE OK! Så jag tycker att det är helt ok att gnälla om det här jävla skitvädret, för som det känns så kommer det tyvärr vara den här sommarens stora snackis. Hur sommaren regnade bort...
MEN, man får fokusera på något annat och försöka hitta på så mycket aktiviteter som möjligt inomhus.

Fisen är hos Thomas hela veckan... Jag har redan abstinens... Tror jag måste åka dit ikväll en sväng och kramas lite.
Vansinnigt tyst hemma och inget att göra. Behöver ju knappt handla ju.
Men jag ska ta hem Billy en sväng tror jag. Ha honom i några dagar och bara öpyssla om honom. Himla får bli sommarhund hos mamma och pappa under de dagarna eftersom hon blir knäpp i huvet när Billy är med. Avundsjuk så det är fan inte sant.

Undra om jag ska köpa ett paraply idag. Har funderat på det länge nu...känns som det kan vara dags nu.
//M

Skynda skynda

Nu är det mycket. Väldigt mycket, och samtidigt får jag skitlite gjort!
Semestern har börjat åt folk och åt dom den inte har börjat än är häcken full. Vilket resulterar i att INGEN har tid att svara i telefon osv. Så de sakerna som står på min to do lista har stått så i tre dagar nu... Börjar bli måttligt irriterad.
Därför har jag tid att blogga mitt på dagen idag...

Det rullar iaf på. Sommaren är här, även om det rent vädermässigt inte är någon kanon sommar. Men vad fan gör det?! Det är sommar. Shorts, lite värme och en kall öl. Kung!
Även om jag ser mer och mer för varje dag hur min sommar försvinner i massa planer och saker jag vill hinna med. Är bara att inse att jag inte hinner hälften ens och tagga ner.
Jag har iaf tre saker jag och fisen ska hitta på. Orsa Björnpark, Jamtli och en sväng till Söderhamn för lite bad i havet. Sen ska vi ta det jävligt lugnt, mys aktiviteter i det förhoppningsvis underbara semestervädret som kommer lagom till min semester.
Som förresten är min första betalda semester någonsin!! Det ska firas!

I helgen är det Björnfest och trevligheter. Till exempel klassträff! Kommer bli superkul. Tyvärr tror jag att det är många som inte kommer... Men det blir nog jävligt kul ändå. Så på lördag lär det ju bli utgång.
Shit, minns knappt hut man går ut... Måste bestämma vad jag ska ha på mig ikväll tror jag.

Sitter och väntar på ett aviserings sms nu. Jag tog och beställde nya skor i förrgår. Dags för ett par nya Ed Hardy att slita på. De jag hade förra året nötte jag så hårt att jag faktiskt inte ens kunde ha dom en dag den här säsongen..
Knallröda är dom. As snygga skulle jag villja säga.
Allmänt shoppingsugen fatiskt... Håller på att sparar lite nu så jag ska ge mig iväg på en sväng på semestern och shoppa. Garderoben är rent av patetisk.

Inneboende har jag skaffat oxå. Den bästa skulle jag vilja påstå. Cattis! Inget bråk inget tjafs om någonting. Vi delar på allt, som syskon.
Och tack vare att hon sover hos mig större delen av veckan så har jag fått möjlighet att faktiskt ge mig ut och springa på kvällarna. Riktigt skönt. Och vi försöker utesluta kolhydrater så mycket vi kan. Nu ska det ske en förändring. Och så tog vi och beställde en rockring. En sån som vägen 1,5 kilo och är knölig på insidan. Nu ska vi skaffa oss midjor oxå. =) Såg på "du är vad du äter" och Anna Skipper gav bort en sån då. Såg ju skit kul ut, och det bara måste ta på rygg och mage att rocka med en sådan. Ska bli kul att prova. Den landar nog imorgon.

Nä, nu ska jag göra ett nytt försök och ringa alla jag vill ha tag på en gång till. Sen blir det fan lunch. En proteindrink alltså!

Ha de!!
//M

RSS 2.0