Sol och storm!

Börjar bli aningen segt utan dator nu vill jag lova. Lånade hem pappas igår så jag kunde betala räkningarna... Men jag tror thomas skulle fixa en ny ganska så snart.
/

Känner ni förresten att våren är på väg? Om man bortser från stormen som pågår just nu. Tog en helt underbar promenad imorse med anna. Solen sken och då blåste det inte än. Underbart!
/
Det var så länge sen jag skrev nå om vad som händer och sker så nu har jag så mycket jag skulle vilja skriva att jag inte kommer på en endaste sak.
Fanny kan jag uppdatera om. Hon är tjock!! Jag menar riktigt riktigt tjock alltså. Men hon är världens underbaraste tjockis alltså. Jag säger flera gånger om dagen vilken tur vi har haft som fått en sån snäll unge. Hon sover när man vill att hon ska sova, skriker väldigt sällan när man lägger henne, äter det man ger henne och är bara så vansinnigt kramgo. Lugn och nöjd jämt!! Underbara älskling!!!
Har en sån vansinnigt söt bild på henne från då vi åkte ner och hem från stockholm, men som sagt ingen dator så jag kan inte visa er. Ett kort är på Fanny när hon sover i bilen med ett finger i mungipan, och sen är det ett kort på henne som bara är så sjukt sött. På lilltjockisen med sin nya HelloKitty mössa. =)
/
Igår var jag på Mary Kay party. Väldigt trevligt. Synd bara att ekonomin aldrigär så pass att man kan slösa pengar på sig själv någon gång. Priserna på produkterna var mer än vad jag någonsin har lagt på någonting, men så var det ju bra grejer oxå. Vi provade ju allt. Jag fick lite skäll när jag sa att jag brukar tvätta ansiktet med tvål och vatten.... Sen skrubbade jag händerna oxå. Helt allvarligt skämdes jag för mig själv när jag insåg hur jävla äckliga mina händer varit innan, nu är dom bäbismjuka!
/
Sara och Ante är på väg upp oxå. Ante ska ju börja jobba här till veckan så snart så får dom lägenhet och flyttar upp. FOR EVER!!!
Det ska bli så jävla kul! Jo, appropå det, är det någon som vill ha en st berhnards hund?? Stor som fan är han.
/
Jaha nähe...slänga mig på soffan brevid pappa kanske.
Trevlig helg!

//M


Kungenskurva

God kväll god kväll!
Ett litet inlägg från hufvudstaden. Fast det är sista kvällen ikväll, imorgon tar jag och Fanny och packar oss hem. Har varit väldigt skönt och kul att tillbringa lite tid med Sara, Ante och Axel och skönt att inte vara hemma.
Men något säger mig att det blir skönt att komma hem imorgon. =)
Har bara världens tråkigaste bilresa framför mig först. Fanny är ju inte det hippaste resesällskapet direkt...lika rolig att ha med sig som Cattis ungefär. Sover mest alltså.
Sen saknar faktiskt Thomas oss oxå, det har han sagt!
Vi har iaf hunnit med IKEA i kungenskurva, som är det största IKEA i världen säger Sara. Tyckte vi gjorde det bra som bara handlade för ungefär en femhunka var....Nästan pinsamt att erkänna det.
Köpte bara saker åt Fanny. En stol, lite matsaker, bäddsett en stor nalle-haj och sen blev det fem tavellister åt mamma och pappa. Hade inte så mycket pengar att spendera och väldigt lite plats i bilen. Liten unge tar mycket plats.
Sara påstod även att den här helgen är årets fattigaste helg för folk. Var tydligen bara vi som visste om det för det var väldigt mycket folk på IKEA.
Igår tog vi tunnelbanan in till city och spatserade där ett par timmar. Handlade även då bara åt Fanny. En jacka på rea rea och en mössa och en super gullig träningsdress. Rosa Adidas!!!! =)
Fanny satt i bärselen under shoppingturen. RÄTT trött när jag plockade ner henne ur den vill jag lova. =)
Idag har vi varit så jävla trött så vi har hållit oss inomhus. Jag passade på att sova samtidigt som Fanny på eftermiddagen. Välbehövligt.
I fredags så följde jag med Karro till pontus för att skaffa sig en tattuering. Blev så sjukt sugen att börja knåpa på min som jag vill göra. Ska tattuera Fannys lilla hand på min arm. Eller jag tror iaf på armen. Får se vad Pontus säger, han har ju lite bättre koll än en annan. Ska inte bara vara en hand heller, men jag tänker inte förklara hur den ska se ut innan, blir inge spännande då.
Dagens önskning: Ett par miljoner på kontot, tack!
Nu är det nog dags för middag...Ja middag, man äter tydligen det runt åtta här nere. =)
Och sen ska vi kolla på handboll, var inge bra på svt så det blir fyran ikväll igen. =)
//M

No computer(or)....???

Det här blir ett snabbt inlägg för jag sitter hos Anna nu. Lånar deras dator och för över lite pengar och kollar efter en ny dator eftersom våran kastade in handduken en gång för alla här om dagen. Givetvis har man helt plötsligt inte ett telefonnummer i mobilen och måste så klart ha tag på allt möjligt konstigt folk. Telefonkatalog, nej. Den sa jag upp för länge sen.

Imorgon så åker jag mot stockholm som det ser ut. Pappa började dilla om att det skulle bli snöväder imorgon... Så jag kollade på vädret nu på fyran. Inge snö.
Ringde till pappa och sa de: "det ska ju inte bli nå snö imorgon!"
Pappa: Jo! Här!
Jag: Ja, men när det kommer in är ju jag halvvägs på väg ju..."
Pappa: ja....men det blir ändå snö..."
Ok....
Bäst som han är så ska jag få låna hans vansinnigt dieselsnåla bil ner så jag slipper tanka upp de där två tusen jag precis stal av Thomas.
Jag var till stan i tisdags och hade pappas bil då med. Hade lite mer än 30 liter när jag for från sveg. När jag kom tillbaka till sveg kunde jag vända och åka tillbaka till stan enligt tripmätaren. Och tro mig, den är exakt! Har kört efter den ett ex antal gånger.
MEN, det läkte ut en del bensin i hans bil idag...närmare 15 liter så får han inte bort doften ikväll så kan vi inte ta den bilen...
Mamma ville helst förbjuda mig att åka som det lät...om det skulle bli fulväder då, men nu blir det ju inte så. Blir roadtrip på mig och Fannypanny, fetFanny eller korvas...vilket man vill.

Hon har vuxit tösen...på bredden, eller i omfånget. Vecken blir bara djupare och djupare. =) Måste vara min LCHF kost som gör henne tjockis. =)
Nu äter hon gröt på eftermiddagarna iaf. Inte så svår att få i det heller direkt. En hel portion på en gång. Matvrak. Men hellre så än att behöva truga i henne. Mammas duktiga flicka!!!!

Nä, nu ska jag ta mig hemmåt och mysa ner mig i soffan ett tag innan jag ska packa ihop.
Fanny sov hela natten i natt som var. Blev helt paf när jag vaknade kl 7 och var pigg. =)

Trevlig helg!

//M

Späckad vecka!

Från att uppdatera varje dag till nästan en veckas uppehåll. Och det är inte mitt fel, nej, Datorn har ju vägrat fungera i helgen när jag haft all tid i världen för att sitta här och få nå gjort. Men så idag kom ju Thomas hem igen och tröck på on, och sen dess har skiten fungerat! Han hade visst ett knep. TACK älskling för att du delat med dig av det knepet!
Jag har ju varit ensam hemma i helgen. Förbannat skönt, och faktiskt riktigt nice när älskling kom hem igen. Han har varit i jaktstugan med pappa och Leffe och jagat fågel. Men det är inte allt Thomas gjorde tydligen... I fredags tillbringade han lite mer än tre timmar i en bäckravin oxå. Trodde aldrig jag skulle sluta skratta när jag fick det messet på kvällen. I sann StigHelmer anda hade hans vitablixten skidor tagit honom till ravinensbotten på noll tid, och sen tog han sig inte upp. Han blev ju så jävla trött av att försöka till att börja med så redan efter en stund så tog han och fikade lite. Sen provade han igen. Precis när han tagit sig tillbaka till stugan så var pappa och Leffe påväg ut för att leta..
Jag bjöd mamma och Anna på middag i fredags. Kan inte minnas sist det bara var vi tre i samma hus. Riktigt trevligt var det och maten blev god den med. Lite synd på gratängen bara.
Lördags så bjöd Anna hem mig till dom på mat så jag och Fanny tillbringade kvällen där. Kina mat var det! Inte direkt LCHF så nu har jag en fuskdag att springa bort den här veckan.
Imorgon ska jag ut och jaga lägenheter. Nej vi ska verkligen inte flytta, men andra ska och jag tänkte hjälpa till. Försöka hitta nå annat än härjegårdars jävla lägenheter. Alltså, det är faktiskt pinsamt. En trea på 80km2 kostar 6900kr!!! Nästan sjutusen för en lägenhet i sveg! Inte ens fina lägenheter i bra lägen i stockholm kostar så jävla mycket. Pinsamt! Nä, jag ska hitta en skitfin lägenhet för ett mycket bättre pris till dom så det så!
Den här veckan har jag faktiskt saker på schemat. Känns bra. Imorgon är det måndag och då har jag lite rutiner som står sig varje vecka faktiskt., men så ska jag ju kolla lägenheter oxå. Tisdag ska jag till stan, upp på sjukan en sväng. Ska skriva stort på min hand "kom ihåg: DRICK INTE VATTNET!!!" Onsdag är det nog bara onsdag och då tänkte jag nog bada med Fanny en sväng och på torsdag kommer Karro hit och ska sova över för på fredag ska hon tattuera sig!!! Och jag ska titta på...tills 13.30 för då var det föräldraträff på BVC. Oh, späckad vecka!!!

//M

No more Pizza!

Nu har tröttaste tjejen i världen precis lagt sig för kvällen, eller precis, det var en halvtimme sen. Hon blir ju så go när hon blir trött. Kramas och pratar väldigt monotont. Supergulligt!
Fick en gnutta hopp om att komma igång på riktigt den här veckan nu, men det känns som jag redan slagit av på takten. Eller så känns det så bara för att jag är trött i kroppen idag. Chockade ju kroppen med att springa torvenrundan igår kväll efter läggning men innan top model. =)
Var ju bara en minus ute så det var jävligt skönt faktiskt, och det märktes att fler tyckte så för jag mötte en hel del motionärer på rundan. Tog ju med mig Himla då så klart...tror att hon ska bli glad för att få följa med och springa lite, men icke. Hon tycker det är så trååååkigt att springa med mig, iaf efter väg. Typ på skidstadion går det hur bra som helst, men efter vägen så måste hon hålla sig på sin kant, och när jag springer så hinner hon ju inte stanna och nosa på allt hon hittar även fast hon är lös och egentligen hinner om hon vill... Lat/tråkhund!
Imorgon är det onsdag och sen är det torsdag och då åker Thomas till jaktstugan!!! Hade ni bott här och hört oss så har ni förstått de glada utropen just nu. =)
Älskar Thomas, men man är inte skapta för att umgås hela dagarna med varandra, så är det bara.
Och eftersom han åker så ska jag med glädje ge fan i att diska efter middagen, inte hänga tvätten direkt när den är klar och inte plocka upp mina kläder från toalettgolvet! Rena rama semestern alltså! =)
Jag har iaf guitarrhero bokad med björn på lördag!
Appropå semester så chockade Thomas med att säga "men jag då??" när jag sa att jag hade lust att börja skramla till en utlandssemester till hösten. Han ville alltså oxå med. Trodde han var rädd för främmande länder...
Fanny har idag intagit sin första miniportion av morotspurré. Hon älskade även det! Kan säga att det inte blev en smakportion i storlek tesked direkt, hon gapar och "tuggar" så fint så. Det är mammas flicka det!!! =)
Ännu en viktig sak har brunnit ner i sveg. Centrumkiosken brann ner i natt för er som inte vet. Anlagd var den oxå säger dom... Vad är det för fel!!! Och vart fan ska man köpa pizza nu då?! Dom hade ju lätt godaste pizzorna i sveg! Sjukt onödigt.
Och inbrott är det runt knutarna här med...Dom härjar på bra i det här området tydligen. Guldtjuvar. Tur på ett vis då att man inte äger nå guld. Fattar inte att det ska vara så svårt att ta fast dom. Lägg lite mer krut på sveg i en månad framöver då och ha lite bevakning, men icke. Nej nej, så fungerar inte sverige. Här ska tjuvarna helst ha det bra och frodas! IDIOTI!
Nu ska jag sätta mig och slötitta efter underbara resemål. Drömma mig bort en stund!
God kväll!
//M

Nada, noll, inget.

Ännu en dag med Nada på schemat. Jag har alltså haft tid att sätta mig och läsa en timme idag. Inte ens tvätt finns att ta reda på för det har Thomas gjort redan. Men imorgon är det måndag igen. Underbara måndag då energin äntligen infinner sig igen. Nu är det inte förrän långfredag nästa gång som det är en malplacerad jävla röd dag mitt i veckan. =) Och den röda dagen är ju typ den bästa på året oxå så.
Den här veckan har jag två besök på BVC att göra, det vanliga på onsdag och sen så är det föräldraträff på torsdag. Och från och med torsdag så blir jag ensam hemma för då åker pappa och Thomas till stugan och jagar fågel! Jippi!! Ensam hemma!!! Tänkte försöka hitta på nå kul då faktiskt...vad vet jag inte riktigt än, men vi får se.
En hobby vill ja ha nu. Men jag kommer verkligen inte på någonting som jag skulle vilja pyssla med på min lediga tid. Något som är så kul så att man vill pyssla med det jämt...jag vet inget sånt. Vill ju gärna att det ska vara något som göra nytta oxå liksom. Inte baka då eftersom man tenderar att lägga på sig lite då...
Ska nog ta tag i kokboken på allvar nu istället. Har ju plats i källaren att sitta och hålla på där.
Tog lite gulliga bilder på skräpet här om dagen oxå! Lilla älsklingen min!
Så här ser hon ut när hon drar upp benen under sig. Han dock inte kommit på att stödja sig på armarna än, de far åt alla håll. =)
Så här söt är jag mest hela tiden.
GOFIS!
//M

Hundar!

Så här på lördagskvällen när man inte är så sugen att glo på film för att man blir så in i helvetes jävla godissugen (2kr i svärburken) så passar jag på att kolla på lite hund annonser på blocket och på vovve.net och nu har jag sett en sak svart på vitt här... På blocket så finns det just nu 3019 annonser på hundar till salu, av dom är 24 st jakthundar. Eller det är väl några till såklart för jag har sökt på jämthund och gråhund. På vovve.net är det 495 annonser inlagda nu, och jag har inte kollat alla än, men hittills har jag inte sett en enda jakthund. Vad jag menar med det? Att dom som skaffar en jakthund skaffar den av en anledning (RÄTT anledning) och tar hand om dom efter vad dom kräver. Visst finns det en hel del jakthundar som inte gör så mycket mer än att sitta i hundgård tills strax innan säsongen då det cyklas frenetiskt, men den delen är fan  inte ens jämförbar med alla jävla små accesoarhundar eller "tuffa" hundar som ägaren sällan har uppfostrat och som nu finns i överflöd på blocket och vovve.net som måste omplaceras pga tidsbrist bl a.
Det här är något jag har så svårt att förstå att folk ska ha svårt att förstå, förstår ni?
Exempel; Jag ska jaga älg, vad passar bäst, en jämthund eller en chihuahua?! Är det svårt? Nej, inte så värst.
Exempel 2; Jag ska ha en hund till sällskap ("normalbruk" alltså) och jag jobbar som de allra flesta och bor i lägenhet, vad ska jag ha, en siberian husky (som gärna typ bor utomhus och vill jobba jämt och kräver mycket motion) eller en mindre hund som inte kanske har en utpräglad instinkt för jobb???
VART, jag bara undrar, vart i helvete felar det åt folk??
Att köpa valp är ju som att skaffa barn. I och med att du får din valp så är den hunden ditt ansvar till den dagen hunden dör. Det är din uppgift att se till att hunden mår bra! Och när mår en hund bra då? Väldigt många tror att det är när den får äta gotta vid bordet och ligga i soffan och sova i sängen, medan suprise suprise, så är det när dom får mycket motion och har en husse dom litar på och ser upp till. En ledare!
Jag ser inte nöjet med att ha en hund du inte kan lita på. I närheten av andra hundar eller barn till exempel. Varför har man då den hunden i så fall? Varför? För att behöva rasta den när ingen annan är ute? För att måsta stänga in den i ett annat rum när det kommer folk och hälsar på? Varför? Vad ger man sin lilla älsking för liv då???
Du låter ju inte ditt eget barn slåss eller skrika elakheter till andra barn när ni är ute på byn, men att ha en jävligt elak jävla terrier som står på bakbenen och vill äta upp både husse och hund när man går förbi, det är helt ok..
Sen det här med motion. Nu är vi ju väldigt bra på det här i sverige, men det finns ju hundar på fler ställen. Och folk blir chockad när dom får höra att hunden måste motioneras VARJE dag! Är inte det lite självklart ändå? Nej, små hundar och väldigt stora hundar tror inte folk behöver röra på sig. Hallå, en stor hund kanske inte kan springa som en vinthund men måste iaf kanske röra på sig lika mycket under en dag. Annars övergår det i många andra märkliga beteenden, ofta destruktiva..
Och dessa kamphundar. Med viss risk att stöta sig med MÅNGA hundägare så måste jag säga det iaf. Varför, varför skaffar man sig en sån till en barnfamilj?? Kan någon berätta det för mig..
Dom är sen 1700 talet avlad för att hetsa och bita andra djur! JAG VET att det givetvis finns undantag, det gör det i alla raser, golden har oxå anfallit människor, och det finns kamphundar som är snälla hela livet, men att man inte förstår att risken är övehängande att en "kamphund" som inte får en STRIKT uppfostran är farlig är för mig helt jävla ofattbar. Om så Ceasar Milan själv kom hit med sin snällaste "kamphund" så skulle jag inte lita på den och låta Fanny klättra på den som hon gör på Himla, för det finns alltid där...alltid. Instinkter.
MEN folk skaffar dom gladeligen till höger och vänster, och just därför så dräller det av amstaff valpar och omplaceringshundar just nu... Ojsan, den var inte så lättsam.
Körkort på hund är det absolut första jag skulle inför om jag skulle få bestämma. En rejäl kurs i etologi hund, sen ett fett prov på det, och minst två lydnadskurser som ska göras med hunden när man fått den och få bevis på det som ska skickas in och fås godkända. Sen ska man helt enkelt kunna nekas hundraser om de inte passar! Ja så hård skulle jag vilja vara faktiskt. "nej du får ingen pointer för du väger 236kg". Mm, så hård är jag!!
Nu påstår jag inte att jag är något jävla proffs överhuvudtaget på hundar. Jag vet hur jag vill ha min hund och jag vet varför jag skaffar hund och jag tycker jag gör ett bra jobb med den jag har.
Hon går lös bland folk och andra hundar utan att gå fram och hälsa. Hon sitter och väntar på mig utanför affären, hon rör inte en fena när småbarn kravlar på henne utan tittar på mig och "frågar" om hon får gå därifrån. Hon skäller inte på hundar hon möter, och hon håller sig på tomten här hemma trots trafik och andra hundar.
Kan med lätthet säga att jag litar på Himla till ett tusen procent, men samtidigt vet jag att man ALDRIG ska säga aldrig!

Ut med julen!

Fanny avslutade sin dag igår med nyfunna gälla toner och tog vid dom i morse kl 07.00
Kanske inte direkt vad mamma var sugen på, men vi gjorde tidig morgon iaf, hördes att hon inte hade lust att somna om just då.
Hennes höga toner övergår i någon form av super högfrekventa ljud tillslut. Valarna i norra ishavet hör henne och svarar nog tror jag.
Idag var ju ännu en sån här värdelöst malplacerad röd dag. Min kropp känner av dom sjukt väl och intar ett sånt här "det finns inget att gö" humör. MEN, eftersom jag har en väldigt pedantisk karl så gjorde vi ett ryck tillsammans här hemma och städade bort julen. Bara granen kvar, men det känns ju lite som att jaga iväg allt om man skulle kasta ut den nu. Nä, nästa vecka får det bli.
Var faktiskt lite befriande att få bort julgardiner och sånt. Nu ser det ut som vanligt igen och det är skönt.
Är det lika tråkigt imorgon så skulle vi ta tag i källaren sa vi. Har inte så mycket att städa just, men sortera är ju aldrig fel. Thomas tyckte vi började få mycket saker, men det är mest oordning.
Idag kom jag på ( jo det var jag som kom på) att det är nog dags att åka till Stockholm och hälsa på Sara och Ante en sväng. =) Jag har ju inte direkt nå annat för mig så jag skulle ju kunna åka när som helst.
Men när jag kollade i min kalender....(almanackan på väggen) så såg jag att nu till helgen kan jag inte. Till veckan ska jag till stan och så är det föräldra träff. Och veckan där efter så kommer Karro hit på torsdag och sover över för på fredagen ska hon tattuera sig! Stort! Och jag har lovat att följa med. =) Men dagen efter, alltså lördag vecka 3 då jävlar är det jag som blåser söderut!!! Mot Sveriges största IKEA!! Och Sara och Ante förstås... ;-)
Thomas får vara hemma. Vi är så vansinnigt trötta på varandra nu så det är inte sant!!
Han har ju varit arbetslös sen första december...knappt nå tjafs alls hemma nu för tiden. Men det är ju ömsesidigt så då går det bra. Han och pappa ska till stugan nästa helg! Jippi!! =) Hoppas det är mycket fågel så dom stannar läääänge. =)
Inget på tv ikväll heller. Man jag behöver inget speciellt att titta på. Är så trött nu så det kommer bli en tidig kväll ikväll. Så säger jag jämt och det slutar med att klockan är närmare tolv varje gång jag säger åt mig själv att lägga mig i tid.
Nu knäppte Thomas en coca cola hörde jag! När han hade namnsdag så köpte jag en sån stor förpackning med 33cl burkar till honom. Han dricker ju faktiskt sällan cola numer trots att det var det som fick honom att gå framåt förut så jag tyckte han var värd det. Men vilket gift. Han blir så sjukt beroende direkt, även om han inte erkänner det för allt i världen, men det blir på en gång alltså.
Ska bli kul att se hur hans kropp reagerar nu när han oxå äter LCHF maten. I och för sig så trycker han ju en påse chips emellanåt oxå, men eftersom det är jag som handlar så är det slut med att ha sånt hemma nu.
Han förstår verkligen inte hur mycket kosten spelar in på hur man mår och så, men jag hoppas han känner sig piggare av maten nu snart.
Jahanähe..soffläge tror jag bestämt. Har varit i farten hela dagen som sagt, och imorgon är det fredag igen. Fan ingen ordning på veckorna. Sändag idag och fredag imorgon! Skulle bli knäckt om det bara fanns helger.
//M

HellyHansen

Idag kan jag ha köpt de snyggaste skorna någonsin. Faktiskt. Jag har aldrig varit så här nöjd med ett par skor förut.
Har ju haft ett par Merrell skor på G innan, men som vanligt inte haft just nå pengar till övers att lägga ut just nu så det har inte blivit att jag beställt dom. Och vilken jävla tur! För igår var jag in på sportringen och köpte strumpor. INGA tubsockor Anna, utan helt vanliga strumpor. Hur som helst så bara stod dom där. Skorna med stort S. Vita eller svarta Helly Hansen stövlar i skinn. Mjukt skinn. MEN, givetvis så hade dom inte min storlek, det vanligaste i hela jävla världen, 39.
"ska jag ringa till lyxele eller vilhelmina och kolla om dom har?"
Jag: "nej skit i det, jag kan ta hem dom från internet istället".
Jo men visst, inte ens i USA fanns de i min storlek! Jag kollade lätt 12 olika sidor här i sveriga utan att hitta dom i min storlek. Inte ens Hally Hansens egna sida hade dom. Blev snabbt väldigt deprimerad och tänkte att det är kanske lika bra att be henne kolla med Norrland iaf.
Tog en kvart så ringde hon upp. Vilhelmina hade svarta stövlar i min storlek! Tacka vet jag norrland och norrlänningar, dom kan man alltid lita på!! Och som ännu ett tecken på att det var de här jag skulle ha så kom Roger idag och betalade soffan vi sålt till honom så jag bara tog dom 1500kr vi fick för det och åkte på sportringen. Snacka om ment to be!
Fanny upptäckte alldeles nu innan hon la sig sina höga toner. =) Det pratades väldigt gällt och moster Cattis fick sig en fint meddelande på mobilsvar att lyssna av när hon slutar jobba. =)
Var upp på BVC idag och mätte och vägde Fanny oxå. Hon fyller fyra månader idag så det var exakt en månad sen sist vi gjorde det. Hon väger nu 7135g, en uppgång med 1,1kg på en månad. Hon är 64 lång, vuxit 2 cm på en månad och blivit en centimeter tjockare runt huvudet. =) Mammas älskling!!
Imorgon är det "söndag" igen. Är lite trött på helgerna nu faktiskt även om dom inte varit onödigt långa i år, men det är ju liksom så jävla uppjagat runt jul och nyår faktiskt. Inte för att vårat nyår var uppjagat direkt ( middag i underställ och sällskapsspel), men, ursäkta Anna, man kommer fan inte hem utvilad efter fyra dagar med syrran och hennes flock vildingar.
Vildingarnas land, det är smålandsgatan 15! =)
IKEA har rea nu...RÄTT sugen på att åka dit. Ska ta tag i det här med Fannys rum nu och börja göra det klart så man kan börja inreda där. Står ju inte på förrän hon kan bo där på nätterna och sen så är det ju inte så kul att ha ett rum i huset som Anna vill spy i när hon ser golvet...
Har lite dator tid nu medan resten av familjen sover så nu ska jag planera barnrum. =)
Trevlig kväll!
//M

LCHF

Nu är det på allvar. Jag vet att det låtit så förut men nu är jag inne på andra dagen av mitt nya liv och det är INGE problem. Kommer gå som en dans på rosor det här.
LCHF- low carb high fat heter "dieten" jag går efter nu och ska fortsätta med. Det är mer en livsstil än en diet som dom skriver i böckerna.
Inget socker, inge kolhydrater och så lite tillsattser och E ämnen som möjligt.
Nu förljer ju inte jag det här med tillsattser slaviskt och kolhydrater kommer jag lägga till när jag nått min målvikt.
It all makes sense när man läser om hur kroppen fungerar med fett förbränning och näring och så. Kolhydrater gör inte ett skit som är bra i våran kropp egentligen.
Så nu är det fet mat som gäller och det är ju inte ett dugg svårt att göra det. =) Idag åt vi bratwurst och blomkålsmos till middag. Jag vet, låter skitäckligt men är så jävla gott! Philadelphia ost är en ingrediens. Gott!
Man står sig så sjukt länge på maten eftersom den är så fet, och utan kolhydrater så får du ingen sockertopp/fall efter maten och blir inte därför heller sugen på något sött. Riktigt bra diet helt enkelt.
Gick efter den sist jag gick ner i vikt och då gick jag ju ner typ 10 kg, och då följde jag den inte slaviskt, man sprang ju en hel del då istället.
Det ska jag oxå komma igång med nu snart. Beställde springkläder ur HM igår så dom kläderna kommer nog på fredag om jag har tur, så då ska jag bege mig ut. Riktigt längtar till att se resultat! Därför känner jag också nu att den här gången är det på riktigt!!!
Jag kommer att fixa det!!
Nu ska jag ta och göra mig en kopp te och äta en ost "macka" av mina egengjorde frökex som blev skitgoda! Helt enligt LCHF. =)
//M

Jul och nyår i bilder!

Kolla in allvaret i dessa bilder. Vårat pulkarace på julafton är fan inge jävla lek! Och JAG vann! Hahaha!!
Knappt nå stressigt alls åt Anna! =)
NYÅR!


Utsikten från stugan i Tänndalen.


Behöver jag säga att jag INTE vann!

Världens snällaste hund i hela världen!! Ser lite creepy ut med gula ögon dock. =)
Och här har nyårsstassen åkt på. Ljuva underställ!!!
Äntligen hemma!

RSS 2.0