Projekt Himlis!

Det är väldigt konstiga sovtider här hemma nu. Fanny lillfisen är bara vaken max en och en halv timme sen måste hon sova igen och det blir lite knas när klockan börjar närma sig fem för då är hon så sjukt trött så hon måste knoppa en gång till fastän det bara är en timme tills hon ska lägga sig för kvällen. Men vad gör man...det går verkligen inte att hålla henne vaken och skulle man göra det finns risken för övertrötthet och det är inte skoj.
Idag har jag städat och småpysslat lite här hemma bara. Försöka göra lite fint innan vi åker till Tänndalen imorgon så det inte ser ut som fan när man kommer hem igen. Men jag har lite saker kvar att göra. Packa och sen MÅSTE jag borsta Himla. Har skjutit på det länge nu. Klippte tassar och klor innan jul så det är check iaf men resten av hunden är kvar... Hon ska få en riktig genomkörare sen.
Imorgon som sagt...Mot stugan och ett helt annat lugn!
Ska bli väldigt skönt att komma bort en sväng, och mig gör det inte ett dugg att det är till västra vi åker. Älskar västra!
Tänkte försöka hitta en nice jacka där oxå...Ska tigga fint av älskling så kanske om jag har tur.
Är mycket jag behöver nu har jag kommit på....Fattar inte varför inte jag fick 10 miljoner i julklapp...;-) Jag måste ha en "skidjacka", vinterskor och ett nytt underställ och gärna nya täckisar oxå så jag slipper ha dom ärvda jag har nu.
Vinterskor har jag inga. Ett par kängor har jag men det är ju skor man måste gå i hela tiden om dom ska värma för det är inga vinterskor på så vis och understället från i fjol åt tumlaren upp så nu har jag inget alls. Och de här månaderna så är det ju typ den enda man har på sig ju. Dessutom har vi dresscode underställ på nyårsafton så jag kommer känna mig utanför... =)
Mellandagsrean drar aningen men det är bara att ge fan annars har jag inte en spänn till något annat sen. =)
Rensade min garderob idag...sorgligt värre. Alltså inte att rensa den, utan sen efter när jag tittade i byrån och hörde hur lådorna ekade tomma. Bara att, succesivt och smart, börja fylla på. Får se hur det går...
Jag har kommit till sans och insett att jag antagligen inte kommer rasa i vikt inom kort och måste därför börja köpa lite kläder i den storleken jag faktiskt är...storlek "större än vanligt". Julen har ju gjort sitt runt magen oxå antar jag... MÅSTE tas tag i efter nyår. MÅSTE!!!
Jaha...gå in och harkla sig lite hos Fanny så hon inte sover allt för länge kanske...eller förresten. Lägger hon sig kl 7 istället för 6 så sover hon kanske längre än till 7 oxå. =)

Ha en god fortsättning och ett trevligt nyår!!

//M

Juldagen

Nu är nog alla lite småfulla runt om i byn, men inte jag.
Jag är bara så vansinnigt jävla trött så jag tror faktiskt jag ska knoppa nu. Var uppe till kl halv ett igår och sist jag var det minns jag faktiskt inte ens. Jag är trasig utan rikligt med sömn.
Hela dagen igår var iaf så bra så bra! Underbara jul i Risbrunn!
Vi fick jätte fina julklappar jag och Thomas och Fanny hade tydligen varit super snäll. Hon fick ett täcke, en mössa, en nyårsblåsa, bodys och massa mer.
Lovis och Nike löpte helt amok när dom fick sina paket. Dom hade öppnat klart på 15 min typ och då försökte Lovis den rackaren att höra sig för om hon fick öppna de andras paket oxå. Skulle inte tro det! =)
Jag och Thomas fick sängkläder, våffeljärn (äntligen), glas och massa annat. Det är ju kul med jul. =) JO, jag fick en svärburk oxå....varje svordom kostar en krona...Mamma tyckte den passade...
Det blir nog till att göra kväll nu faktiskt. Jag orkar inte vara vaken nå mer helt enkelt.
//M

Merry Christmas ya´ll!

Ett litet inlägg så här kvällen före dopparedagen.
Å vad jag ska doppa imorgon! Dopp i grytan är det absolut godaste man kan äta! Och då menar jag av allt i världen tamefan. Jag ska bara ta lite te till frulle imorgon så jag är riktigt hungrig till lunchen. ;-)
Har givetvis dragit ut på ihop packningen av alla saker som ska med imorgon så det ska jag strax börja med. Är vansinnigt trött så jag tänkte jag skulle komma i säng i tid, men antagligen så blir det inte så.
Är ju en viss skillnad det här året från förra.
Förra året bodde jag typ fortfarande hemma....alltså, inget barn (hon var dock bakad), inget eget hus att göra jul i osv. Så nu ikväll när man ska packa ihop för övernattning och julfirande så blir det en del saker har jag upptäckt.
Har kylen full i julgodis som ska med, Fannys babysitter och vagn ska med. Täcke och kudde åt henne, snuttefilt får inte glömmas... Ska försöka få människorna hemma att inte bära på henne hela tiden. Hon blir skit less på det tillslut har jag upptäckt. Tror hon blir trött extra snabbt eller nå och sen så får hon ju inte sträcka på sig om man inte lägger ner henne. Därför ska babysittern med. =)
Kallt ute oxå... Det är fan gränspuck på om det blir pulkarace imorgon alltså. Man är med på egen risk, medveten om att frostskador kan uppstå. =) Får bli vinna eller försvinna direkt i ett enda varsitt åk kanske...
Kommer att uppdatera med bilder efter jul.
Åh vad mer ska jag ha med då??
Jag hade ju inget fint att ta på mig imorgon före idag. Thomas ville köpa något åt mig fast vi inte skulle köpa julklappar så då betalade han en jättefin klänning på miniboden till mig. =) Så imorgon är jag oxå fin. ;-)
Kommer med bilder även på mig efter jul. Ska försöka bli med på någon bild jag oxå i år. Brukar oftast vara jag som håller i kameran så jag blir sällan med.
Nä, nu somnar jag snart. Måste packa ihop!
Jag önskar er alla en riktigt God Jul iaf!!!
Sköt om er och klä er varmt. =)
JulKramar Från Marie!

Countdown..

Nu kan man väl säga att nedräkningen börjar iaf. Idag är det bara fem dagar till julafton. Jag hade en liten down-period för några år sen som pågick i några år, då jag inte alls såg fram emot julen. Kände stress och kunde inte riktigt ta till mig myset, men nu, nu är jag nästan lika pirrig som småungarna är. Kanske inte över julklapparna på samma sätt som en lillunge utan för hela dagen faktiskt.
Vi har ju lite av en helylle jul med egen stoppad korv, egna köttbullar, rökt kött och kanske en tjäder på julbordet. Sen är det doppigrytan till lunch men innan det ett väldigt seriöst pulkarace. Och det här, gemenskapen är det nog jag längtar till faktiskt. Och sen är jag sjukt taggad på att dänga Cattis i pulkabacken.
I natt var ingen rolig natt. Jag har sovit superdåligt. Först och främst har jag mått illa. Vet inte varför riktigt. Gör det lite än, men inget som liksom bryter ut. Var kräksjuk i natt men det var så jävla kallt i huset så jag tvingade mig själv att somna om. Sen har Fanny nu i två nätter inte vaknat och ätit förrän halv tre, vilket innebär att jag nästan har tolvtimmars tuttar, stora och hårda som vattenmeloner. Dom sover man inte heller så jävla gott med vill jag lova. Hoppas verkligen jag får sova i natt så jag inte får några dåliga nätter nu för då kan man ju ge sig fan på att man är klen över jul nyår.
Fanny tyckte oxå att det var dags att vakna på allvar halv sju i morse. Jag fungerar inte den tiden. Jag tände lampan och la henne i min säng och där låg hon och surrade högt och bestämt i 30 min samtidigt som hon sparkade på min mage. Jag låg brevid och trodde i min vildaste fantasi att jag skulle få somna lite igen men...nä.
Tur att tuttarna är magiska typ och hon lätt blir sömnig när en sån kommer fram. Fick iaf 20 minuters sömn till lite senare.
Idag har jag inte gjort mycket. Skjutsat Cattis till Björnrike, köpt en julklapp, fixat nya linser. Haft främmande en stund, lagat mat och lagt Fanny, that´s it. Skulle utan problem kunna somna redan nu för kvällen, men jag ska hålla mig så jag hinner se finalen av top model iaf. Är ju hollywood fruarna efter det så jag får se om jag kan slita mig från tv´n då. Thomas åker till Söderhamn en sväng tidigt som fan imorgon och det ska ju bli närmare 30 grader kallt påstår dom så man kanske softar i soffan imorgon om ron infinner sig i kroppen. Tveksamt.
Hade varit inbrott på gatan här oxå... Jävligt otäckt tycker jag.
Dom hade varit bortresta och när dom kom hem hade huset varit genomsökt.
Jag blir så jävla less på att man aldrig lyckas se någonting som kan vara till hjälp en sån gång! Aldrig!
I och för sig kanske dom slår till lite senare än tio på kvällen och då sover ju jag.
Tur vi har Himlis som morrar och skäller om hon hör något konstigt.
Det är check med stuga på nyår iaf! =)
Kommer bli hur skönt som helst att åka bort och göra ett riktigt nyår faktiskt. Tror ungarna kommer gilla det skarpt oxå. =)
Nä...mot soffan...eller inte. Himla måste ut oxå. Brr!
//M

Hennes första..

Ha, tänk vad man kan göra med mobilen! Blogga! Och jag har ingen frän Iphone utan en liten yari. :-) Våran dator har varit lite sur nu i några dagar så vi får inte igång den alls nu.. Blir nog imorgon skulle jag tro. Den här helgen försvann fort och utan att egentligen infinna sig överhuvudtaget. Jag har inte ens haft söndag i kroppen idag även om den väldigt öde morgonpromenaden påminnde mig om det. Thomas föräldrar var här i helgen så igår så åt vi lite julmat här hos oss och fanny fick julklapp. Vi oxå faktiskt.. Självklart hade ju inte jag tänkt så långt att köpa nå till dom så man fick stå och skämmas.. Vi fick presentkort på IKEA iaf. Sweet! :-) Idag så åkte jag till risbrunn och skog ihjäl några timmar till sunes jul. Fy fan vad bra det är alltså! Pulkapappa... En annan helt underbar sak hände idag...fanny skrattade högt för första gången! Det var mormor som lockade ut det genom att klappa fannys händer och sjunga lite. Då kom det! Min lilla älskling! Jag började gråta direkt. Alltså ni förstår inte... Lilla gogumman min! :-) Snart är det jul oxå. Ska ta in och tina granen imorgon så ska jag klä den på tisdag. Kommer bli så fin så. Jag däremot kommer väl inte hitta nå fint att ha på mig på julafton...bara håret som är snyggt nu. :-) Nu är det parlamentet. Hoppas verkligen inte att gardell är med för han är så jävla kass! Hata! //M

6. Min dag

Vilken värdelös jävla skitdag!!!
På så här dåligt humör har jag inte varit på länge!!! Smittar tydligen för just nu håller Fannys värld oxå på att gå under som det låter.
Dagen började bra. Vaknade på gott humör och städade lite, var ut med Himla en sväng och hade lite besök. Men jag hade tusen saker att göra på Sveg så jag pallrade mig iväg till slut efter att Fanny somnat ute i vagnen.
Jag han göra dollar, thats it, innan Thomas ringde. Nu måste jag åka så det är bara att komma hem. Han har ju nämligen tagit på sig jour åt Håkan Björk i helgen och som ni alla vet så snöar det rätt bra ute. På Thomas lät det som det snöade en deci i minuten och hela världen hängde på hans axlar. Så jag skyndade hem, och en, EN, liten skit sak av tusen kunde jag bocka av på min lista för dagen!! Då, där på dollar försvann allt mitt goda humör och sen dess har jag varit bitter.
Och inte nog med det, när jag väl kommer hem då sliter Thomas upp Fanny ur vagnen för att hon var vaken. Newsflash, barn behöver inte ha sovit färdigt för att dom är vakna!!!!!! Så hon har ju varit jävligt munter sen dess.
Hon brukar sova typ 2-2,5 timme på eftermiddagen och nu blev det inte ens en.
Jaha men va fan ta ungen i vagnen och gör dina ärenden då tänker ni, men inte ens det gick för jag har inte en jävla spänn och Thomas tog sitt kort när han drog.
Så ikväll blir det inte någon middag på mig. Jag är på för dåligt humör för att laga mat. Och inte kan jag pipa iväg och köpa kioskmat heller...
Imorgon kan jag väl inte sticka iväg och göra det jag skulle ha gjort heller eftersom Thomas antagligen kommer hem i natt och vill sova imorgon.
Men Farmor åt Fanny kommer ju imorgon så då hinner jag  nog göra vad jag vill.
Och dom där jävla dropparna jag ska testa på Fanny för magen har jag inte kommit iväg och köpt än så nu sitter hon här med mig och spyr ner sig, och mig, gång på gång. Jävligt nice!!!
Så såhär summan av kardemumman av den här dagen är att den är helt värdelös!!!! Och risken finns att jag inte är ett skit mer positiv imorgon då Thomas är trött och jag fortfarande har tusen saker att göra. Helst innan lunch oxå...Tur jag har världens goaste unge!
Thomas får vara trött en annan dag bestämmer jag nu!
//M

Ett till.

Jag har så jävla tråkigt så jag passar på att göra ett inlägg till direkt. =)
Idag har det huggits/sågats julgran i skogarna. En riktigt fin gran blev det till slut. Vi var ute bra många timmar innan vi bestämt oss för vilken vi skulle ta. Svårt som fan att se när det är massa snö på dom ju. Ser väldigt kalleAnkiga ut innan man har ruskat på dom, efteråt ser dom ut som om Björsa dragit dom efter skotern en mil... ;-)  Och imorgon ska det ju komma en hel del snö så vi sa att idag var sista dagen för att leta sig en gran. En "check" till att göra!
Imorgon ska oxå gå i julens tecken faktiskt. Godisbak och så ska jag klippa och slinga ju. Göra mig julfin alltså!
Jag har inte riktigt bestämt vad vi ska göra för godis. Nice...JAG har inte bestämt vad VI ska göra för godis...Anna och Cattis får ju oxå vara med och bestämma faktiskt. =)
Blir nog två klassiker iaf, knäck och marsipangodis. Sen vet jag inte om man ska ta och göra nå tryfflar av nå slag. Fick ju en väldigt fin bok om choklad idag. MÅNGA goda recept i den.
Har ju hela kvällen på mig att leta fram nå mumsiga godisbitar på nätet faktiskt. Är ju nada på tv ikväll.
Appropå tv. Varför i hela jävla friden måste alla säsongsavslutningar sluta så spännande?! Syftar givetvis på desperate som igår slutade med att skiten Paul Young blev skjuten. men vem som gjorde det fick man ju givetvis inte veta!! Till våren kommer det tillbaka, våren!!! Vintern är lång vet ni...
Och på måndag är det finalen i top model, i fredags var sista avsnittet av idol, till helgen ska robinson avgöras, hell´s kitchen avgjordes förra veckan...Ni ser, NADA på tv längre!!!
Eventuellt så blir det nyårsafton i tänndalen för våran del. Om vi har tur så är stugan som Thomas mammas gubbe äger ledig. Eller ledig, dom hyr inte ut den utan har vi tur så är det ingen av dom som ska vara där i nyår, vilket innebär att bra nog snabbt efter jul så packar jag unge, hund och karl, ringer Anna och ber henne göra detsamma och sen drar vi dit!
Blir lätt att nyår bara blir en vanligt jävla finmiddag hemma tycker jag...Men är man inte hemma så blir det inte det!! Hoppas hoppas!!!
//M

5. Min definition av kärlek

"Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Kärleken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen, mot mer allmänna konkreta ting som naturen eller Kyrkan, eller till mer specifika konkreta objekt som ens hem, ens husdjur eller en nära medmänniska, inklusive den egna personen.
Kärlek kännetecknas av en vilja att ge villkorslöst till någon eller något."

Det här är Wikipedias definition av kärlek och jag tycker den var väldigt korrekt faktiskt.
Jag tror inte att man känner äkta kärlek så jättemånga gånger i sitt liv faktiskt. Jag tror att man tror att man gör det väldigt många gånger men det är inte samma som den äkta kärleken.
Däremot tror jag att den äkta kärleken finns i alla ens olika stadier och skeden i livet. Man känner äkta kärlek till sina föräldrar redan när man är väldigt liten, man älskar sitt första husdjur mest på hela jorden när man är lite äldre, sen får man sin första riktiga kärlek i form av en pojk- eller flickvänn och sen när man är vuxen så kanske man får barn, och det är ju, tror jag, den allra största kärleken som finns. Kärleken mellan mamma och barn.
Kärlek är oxå något man kanske inte känner igen alla gånger, den kan komma i många skepnader. Ofta inser man hur stor kärleken till någonting eller någon var först när den är borta..
"Kärlek kännetecknas av en vilja att ge villkorslöst till någon eller något."
Den här raden är den egentliga definitionen om ni frågar mig. Jag har haft några få riktiga kärlekar i livet. Familjen givetvis men utöver det någon pojkvän och något djur, men inget av dom kommer i närheten av kärleken som jag nu har för min egen dotter. Det finns inget i världen som skulle få mig att sluta älska min dotter och göra allt för henne!
När den känslan infinner sig vet man vad äkta kärlek är.
//M

Brr!

Kallt som fan ute. syns ute och känns inne att det är över 20 grader.
Thomas bangar inte för lite kyla utan tog Himla med sig och drog till skogs en sväng. Ska kolla efter gran idag.
Själv är jag bjuden på mammafika hos Lina ute i Byvallen idag så jag ska börja fixa håret snart. =) Görs ju tyvärr inte så ofta nu när man har mössa på sig hela tiden. Men det blir ändring på det snart för på torsdag så ska jag till Proos och klippa och slinga mig!! Jajjemän, nu går det mot ljusare hår. Måste ju göra något nytt nu. Tror det kommer bli kanon.
Helgen, som jag anser tog slut igår fast det var vardag igår oxå, har varit skoj! Sara, Ante och Axel har hälsat på. Killarna har jagat fågel, inte skjutit utan jagat bara så lugn bara lugn, fåglarna lever och mår bra. ;-)
Jag och Sara har bara myst med våra små faktiskt. Skönt att ha en sån helg inplanerad, för även om jag "bara är hemma" på dagarna så betyder faktiskt inte det att jag sitter mad Fanny i famnen hela tiden. Jag har annat att stå i oxå, men nu när dom kom upp så fanns tiden att sitta på golvet och leka med dom och kramas i soffan. Härligt!!
Är alldeles strax jul oxå hörrni!
Mysigt värre. Fast jag är sjukt missnöjd med min pynt här hemma... Eller inte missnöjd med själva pyntet, men med pyntandet. Vi har ju ingenstans att ställa pyntet på! Köket är det juligaste stället. Vardagsrummet är ju lila och gult i vanliga fall så det är lite riskabelt att slänga in massa röda julsaker där. Har blivit lite glittrande saker och en och annan tomte där bara, och jag är INTE nöjd med det.
Är ju mer van en riktigt tomtespäckad jul, med affischer och tomtar över allt.  Men jag knäcker väl Thomas då om jag börjar ställa tomtar på golvet och så... Blir väl i vägen antar jag...
Är inte i fas med julklapparna heller. Har tre kvar..inte tre hela dock, men ändå. Jag som började så jävla bra och handlade massor för mer än en månad sen...tappat stinget.
Nä, nu ska jag passa på att få nå gjort medan Fanny sover. Platta håret och sminka mig lite iaf. =)
//M

4. Dagens måltid

Började dagen med en macka och en kopp te. Brukar vanligtvis vara mycket matigare, men inte idag av någon anledning. Jo, och en bit paj blev det till frulle oxå. Gjorde ju efterrättspaj igår som vi aldrig åt. Kokosmazarinpaj med bär. Kung frulle!
Sen fika hos mor och far. Glögg och pepparkaka(or).
Några godisbitar och nu är det totalt koma efter tacosmiddagen som nyss svullades.
Riktigt riktigt slagen blev jag.
Trots att jag är så sjukt mätt just nu så kommer jag antaligen trycka både godis och dricka ikväll för att det finns...
Gym till veckan!
//M

3. Mina föräldrar

Hur ska jag bära mig åt för att inte dra ut på det här inlägget till milsvis långt?
Om mina älskade föräldrar skulle jag kunna skriva hur mycket som helst.
Jag vet att många säger att dom har de bästa föräldrarna i världen, men det kan inte stämma helt riktigt för det är faktiskt mina som är det. =)
Mina föräldrar har alltid funnits vid min sida och finns alltid där med öppna armar när man än vill och behöver.
De är stöttande, ärliga, roliga, hjälpsamma och fruktansvärt roliga att umgås med!
Min mamma är den snällaste och mest ärliga människa jag vet. När mamma pratar då lyssnar folk för det kommer väldigt sällan nå dumheter från hennes mun.
Jag har ärvt mammas "jävlar anamma". Man skulle kunna tro att det är pappa som har det i våran familj men faktiskt så är det mamma. Pappa står för humöret.
Mamma är alltid mamma och den man går till när man behöver en kram. När jag gråter så gråter min mamma, när jag är glad så skrattar min mamma och när jag har funderingar kommer hon med goda råd. Hon lyfter alltid upp en när man är nere.
Å rolig är hon oxå. Med mamma kan man skratta tills tårarna inte räcker till!
Pappa är den mest osjälviska människan jag vet och den enda jag känner, som när det behövs, kan få övernaturliga krafter. Jag är har redan sett honom köra med ljusets hastighet och jag är rätt säker på att han skulle kunna flyga om det verkligen behövdes.
Han tvekar inte på att åka hundra mil om någon av oss barn eller barnbarn skulle behöva det pga någonting. Han ger och ger och kräver aldrig något speciellt tillbaka.
Jag är min pappas flicka, har alltid varit men har nog blivit ännu lite mer de senaste åren. Dels för att jag blivit äldre men oxå för att vi tycker väldigt lika om saker jag och pappa. Vi delar intressen och kan utan problem fika bort flera timmar hemma hos mig eller bara hänga en hel dag tillsammans.
Tanken på att de man älskar mest av allt i hela världen en vacker dag kommer att försvinna ifrån en gör mig fruktansvärt ledsen och jag har svårt att se hur jag ska klara mig när den dagen kommer.
Ens föräldrar säger alltid att  man för dom alltid kommer vara en liten flicka hur gammal man än blir, och jag har ingenting emot det. Jag älskar tryggheten mina föräldrar ger mig och hoppas att jag kommer kunna ge mitt barn samma trygghet och stabila uppväxt som min mamma och pappa gett mig.
Kärleken jag har till mina föräldrar går egentligen inte att beskriva med ord för den är på tok för stor.. jag känner den där stora kärleken varje gång jag träffar dom eller pratar med dom på telefon men säger det aldrig..
Jag älskar er mamma och pappa! Ni betyder allt för mig!


Puss och Kram!

Lusse??

I fredags var vi till tomteland utanför Mora.
Väldigt stämningsfullt måste jag säga. Anna med flock, jag och Thomas å Fanny och Helen och pojkarna var det som åkte. Ungarna var ju rätt taggad om man säger så.
Tomten gifte sig på eftermiddagen och det var super mysigt. Vet inte om det var jag och Anna som tyckte det var häftigast kanske...
Nu är hela källaren målad iaf. Eller två väggar ska målas en gång till sen är det check.
Lovar att den oranga heltäckningsmattan från -70 ser ännu ofräschare ut nu när väggarna blev vita.. Hoppas på att få in nytt golv efter nyår. (specefikt datum va?)
Så nu ska jag bara se över ekonomin lite och sen beställa världens snyggaste tapeter till Fannys rum så är det snart oxå klart. Kommer bli oförskämt fint!
Har varit på gym idag igen. Men efter tre gånger innan som resulterat i feber och sen i spänningshuvudvärken från helvetet så tog jag det väldigt lugnt idag för att överleva dagarna efter.
Kroppen är INTE i bra form, det är bara att inse! Men förhoppningsvis så blir den väl så småningom. Jag har just precis nu insett att det inte är aktuellt att ha någon brådska med den punkten för det går tyvärr inte att skynda på den här gången...
Igår var det bakdag igen. Vet inte om det var sista gången riktigt. Vi har bestämt att vi ska göra nå mer "vettigt" på måndagarna framöver. Något som vi inte blir  tjocka av iaf. Eventuellt renoveringsmåndagar...
Hur som haver så bakade vi lussebullar och lite kakor som mormor brukade göra förut.
Lussebullarna blev dom fulaste jag någonsin har sett!!! Och jag tar inte på mig det. Jag är övertygad om att det är Annas fel eftersom hon var russinansvarig och det är ju lite dom som gör så att bullarna ser ut som dom gör...
Mina bullar såg ut som kondisbullar tills anna pillade dit russinen som inte satt kvar...
Lusse??? Det är en efterbliven lussekatt det här!! Hahahaha!!
Måste stryka under att dom blev förjävla goda! =)
Till helgen kommer Sara Ante och Axel och hälsar på!! Som jag längtar!
Ska bli kul att se den "lille" killen. Han är tydligen väldigt bred. =)
Ska bli skönt att ha någon att sitta och dricka glögg och surra med medan killarna pratar jakt jakt jakt jakt och åter jakt!
Ni kan aldrig i helvete förstå vad le jag är den här jävla fågeljakten! Och då har jag inte varit ut en enda gång än! Det är verkligen allt som pratas om här hemma... Undra vad det blir för samtalsämnen när jakten är över liksom...I februari kanske jag får tillbaka min riktiga Thomas.
Btw så vet jag varför man jobbar. Alltså jag vet att man måste tjäna pengar, men det är nå mer.. Man jobbar så man att man inte ska vara upp i sin andra hälft hela jävla tiden! För att man inte ska gå varandra på nerverna och för att man ska ha nå att prata om!
Lovis lånade min kamera när vi bakade i måndags. Då kan man hitta sånna här bilder sen...
Egobilderna börjar tas när man är 6 år...
Nomielainen! =)
Jaha, nä nu ska jag maila IKEA. Bilder på våran nedfrästa diskho som nu har släppt i kanterna och börjat luckras upp eftersom det kommit in vatten. Nöjd!
5 veckor tar det att få en ny och det kvittar ju, men vem fan ska betala för att vi kommer att förstöra tapet och kakel?!
//M

2. Min första kärlek

Det här beror helt på när man börjar räkna kärleken som riktig och vilken sorts kärlek vi pratar om.
När jag hör "min första kärlek" tänker jag direkt på den killen jag allra allra först har tyckt om mest och då snackar vi småskolan gott folk.
Från ettan och till femman eller sexan så var jag nog tillsammans med Jonathan runt 15 gånger.
Vet inte riktigt vad jag ska kalla den kärleken, men min mamma sa då minns jag, att det är nå speciellt mellan er.
Och visst var det de. Hittade min dagbok från WAY back och där stod det ju givetvis mest om killar.
Exempelvis: 12/ 12 -95 (!!!) "nu är det kärlek som jäller. Jag är ihop med Jonatan men vill va ihop med johan och om jag gör slut blir han så sur men ibland hatar jag han och ibland gillar jag han."
Vilket bekymmer va?! Jag var alltså nio år här.... och så här fortsätter det i min dagbok. 6/10 -96 "nu är jag och jonta ihop för 5.te gången"
14/4 -97 " jag är 11 år och har haft 7 förhållanden med samma kille. (Jonatan)"
Så utan att blinka skulle jag säga att Jonathan är min första kärlek.
Vi hade roligt ihop och umgicks jämt med varandra, och det är väl så det ska vara. Man ska vilja vara jämt med sin kärlek, skratta och ha kul tillsammans.
Sen om den första kärleken kommer när man är nio år, nitton eller nittio har absolut ingen betydelse.
Kärlek är inget man kan leta.
//M

RSS 2.0