Fanny Marie Holmin

Nu är hon döpt, lillskruttan!
Ett jättefint dop nere vid sjön i Herrö. Hela släkten på alla sidor (typ) och bra väder. Hade inte kunnat önska efter mer. Och ett ton presenter verkligen. Det tog aldrig slut!
Hon fick ett riktigt häftigt åk!
Och en lära gå vagn! =)
Plus tusen andra saker som vi verkligen tackar super mycket för!
//M

Bilder

Nog är det skönt att ha lite på schemat för en gångsskull, men jag blir lätt uttråkad alltså.
Fanny är sjuk så vi måste ta det lugnt. Feber stackarn. Igår på eftermiddagen hade hon 39,5 och jag trodde hon skulle brinna upp, men idag är det mycket bättre. Tackar för alverdon!!
Jag har antagligen miljoner saker jag skulle kunna dona med här hemma, men det är mest jätte projekt och dom måste jag ladda inför redan dagen innan. Och det har jag inte gjort så då är det ingen idé att börja.
Tog morgon promenaden runt broarna med tre hundar och det tog knäcken på mig.
Min Himla som man får spel på flera gånger per dag, valpen åt mamma och pappa....hon kan typ ingenting förutom att komma när man ropar så nu har jag blåsor i vänster hand. Och så hade jag med mig Tiger som blir totalt nervklen när jag säger åt de andra hundarna. Helt slut efter den rundan.
Lägger inte lite bilder istället.
Sista bilden på fotograferingen. Här var hon trött!
Nä, tror jag tar och bakar lite idag. Det är ju dop på söndag!
//M

Underbara onsdag!

Onsdag är väl en härlig dag. Mitt i liksom, lagom på nå vis. Och att det dessutom var sol och varmt gjorde den ännu bättre.
Jag har dock inte åstakommit så vansinnigt mycket den här onsdagen. Gått en promenad, hjälpt viveca rensa förråd och klippt gräset. Hm, var ju lite iaf.
Imorgon ska jag jobba på badet. Anna ska vara barnvakt åt Fanny. Eller vakt och vakt, Fanny sover antagligen hela tiden då så hon ska iaf sitta här tills Thomas kommer hem.
Tur man har fina familjen, hur fan skulle man lösa allt annars. Bara idag så skulle inget ha blivit gjort utan pappa till exempel. Han kom med släpvagn så vi kunde hjälpa viveca, det är han gräsklippare vi har lånat eftersom våran dog förra veckan. Och jag skulle definitivt inte kunna jobba extra om jag inte hade familjen, vilket skulle resultera i att jag och Thomas skulle få äta gräs till middag då ekonomin inte är på topp...än.
Eller jo, pengar har vi men dom räcker inte.
Fast helt strandad är jag inte utan familjen, jag har ju Sara som ställer upp i vått och torrt med barnvakt. Nästa vecka till exempel ska hela hennes familj passa Fanny då jag jobbar. =)

Thomas ska se fotboll på tv´n nu så jag ska passa på att dra igång den gamla datorn och lägga över alla bilder som jag tänkt göra nu de senaste två månaderna. Burken har stått här inne sen den första tanken slog mig (två månader sen alltså) och nu är till och med jag irriterad på att den bara står här. Och då har det gått långt. Tror Thomas kommer ge mig beröm när han ser mig bära ner den om en stund. =)

Mitt i all sommar värme har jag kommit på en fantastiskt bra julklapp till Anna. Bara så där! Ska se till att börja förverkliga den redan nu så man slipper sitta med allt...vid jul.
Usch, att jag ens tänker på jul...Sluta genast!

Björnfest och jobb i helgen. Fanny ska vara hos sin Farfar några timmar på lördag då jag jobbar och Thomas ska hjälpa till på backtävlingen som ska vara. Jag är typ nervös. Inte för att jag inte tror att farfar och Katrin inte klarar av det. (Katrin har 6 egna barn så hon vet nog hur man gör) utan för att Fanny ska bli brydd. Tror ju egentligen inte det, hon brukar ju inte bry sig allt för hårt. Men farfar har hon liksom inte hängt med än.

Fanny är förresten på G att få den femte och sjätte tanden oxå. Bara sprutar tänder ur ungen. Så vansinnigt gulligt! Speciellt när hon är grimasernas mästare oxå. =)
Som pappa uttryckte sig här om dagen..."hon är ett hår av Hin" En liten del djävul alltså.. Jo, tendenserna börjar komma. Nu får vi sota för ängeln vi haft i 10 månader. =)

Nu ska jag kolla kakrecept och sen lägga över bilder. SEN lägga mig i tid så jag lever när Fanny vill klättra på mig klockan 06.00!
//M

"bla bla blabla bla bla, bla...Armen"

Så där ja, nyss vaknat från en tupplur tillsammans med Fanny. Vi somnade i min och Thomas säng så nu är jag på helspänn tills hon vaknar...hon ramlar som ur den nu för tiden och jag har inte hjärta att gå in och väcka henne för att flytta på henne heller. Sitter hellre utanför dörren tills hon vaknar.

Idag har jag varit på dopsamtal med prästen.
Söndag den 17 Juli är det dags för dop på Fanny och det blir i Herrö nere vid sjön.
Hoppas prästen är riktigt bra kompis med gud så hon ser till att det blir fint väder åt oss. Trist annars.
Dop ritualen var ju ganska utstakad så det var ju inte mycket att ändra på eller lägga till. Vi ville ha det så kort som möjligt. Tror man är lite avskräckt sen liten med alla låååååååååånga stunder i kyrkan. Det blir väldigt lätt långrandigt där, så jag hoppas vi får en annan feeling ute i det fria.
Var tydligen väldigt många som döpte hemma eller vid någon stuga eller så nu för tiden, och det kunde inte prästen förstå riktigt.
Ska iaf se till att baka lite mer tills dess så det blir ett rejält fikabord efteråt.
Några bra tips på nå bra dopkakor?

Igår var Karro här och hälsade på en sväng! Hon är som en frisk fläkt hela hon!
Man brukar ju säga att "det sitter inte fast åt henne eller" och det gör verkligen inte det för Karro. Det är bara att köra på, prova se hur det går, funkar det inte eller inte blir bra, nähe, då har man ju provat iaf då.
Så ska alla människor tänka!

Pratade med Cattis på telen igår.
Hon är vansinnigt långt bort alltså. Och nu var det länge sen vi pratat oxå. Var sönt att surra lite, och nu är det inte långt tills hon kommer hem heller! Jippi!
Hon ville att vi skulle skicka med en verraskning till henne med mamma och pappa som ska åka dit till veckan så jag håller på att knåpa ihop nå bra nu. =)

Thomas siter ute och har skyddsjakt på skator nu iaf.
Dom är över allt och är typ en miljard nu!
Det tog fart i midsomras, då tror jag hela släkten skata var här och firade med att bajsa på våran altan och bryta sig in i soptunnan. Och sen dess verkar dom ha stannat. Men nu ska dom dö!! Eller bara en typ, det brukar räcka för att dom ska hålla sig undan.

Nu har jag fått förstorningarna på Fanny oxå. Super fina! Var på dollar och köpte ramar i tid innan jag fick bilderna. SJÄLVKLART för stora ramar då så jag måste köpa nya iaf. Damn!
Men men, min fotovägg är inte långt borta nu.

Nu ska jag börja med maten, ugns falu och hemgjort potatismos blir det idag. Till Thomas och Fanny iaf, själv äter jag en bar. =)
//M

RSS 2.0