Världens goaste unge!

Inte nå bättre i förkylningen är jag heller. =( Snorar som en dåre och på morgonen är man ju bara helt trasig. Tur Fanny är frisk iaf. Har ju inte levt om hon skulle ha varit vaken flera gånger på natten oxå. Hon nöjer sig med att vakna kl 7 på mornarna nu, och jag ska inte klaga på det för hon vaknar inte en gång innan dess.
Då är det istället Tjoffe den jävla lufsen som sover med tassarna mot väggen som är mot vårat sovrum...Och när han drömmer så låtter det som någon försöker ta sig in genom väggen med slagborr! Så halv tre i natt så var jag upp och petade på honom så han skulle vakna, och visst gjorde han det, men precis som en annan så snärtar han sig inte upp drekt. Nej nej, det var bara att hugga tag i framtassarna och släpa bort 70 kg hund därifrån...
/
Den 26 mars är det dags för ett evenemang här i Sveg och jag har blivit tillfrågad att vara med på ett litet hörn. Nu vet jag inte hur det är med sekretess innan det är klart, men jag ska iaf vara lite hår och makeup model. =)
Det ska bli så vansinnigt roligt!!!!
Men eftersom jag alldeles strax ska ta en tallrik med glass och chokladsås för att fira att Axel fyller halvåret, så om jag ska se ut som folk den 26 mars så är det högst aktuellt att jag börjar springa snart och sluta äta massa onödigt gott på kvällarna. Behöver bara gå ner typ 10 kg och sola en sådär 35- 40 gånger så är vi i hamn sen.
/
Imorgon bär det av till Mora en sväng. Ska dit med bilen. Det ska bytas nå länkarmar eller vad fan det var och det skulle ta minst 6 timmar. Kul att slå ihjäl dagen i Mora med väldigt lite på fickan. Ska snart slinka in på Thomas banksida och se om han sponsrar, och om ni med det tror att jag frågar honom så har ni fel. ;-)
Kanske skulle försöka hitta sig nå fint själv den här gången. Blir ju väldigt lätt att man handlar till Fanny annars faktiskt. En mascara ska jag iaf köpa. Den jag har nu är den absolut sämsta jga någonsin ägt, och tydligen var det allmänt känt för alla dom jag nämt det för har sagt så här "är det en isadora?" Alla vet men inte jag! Sitter i ca fem minuter sen ligger den under ögat och säger du ordet vatten för högt rinner den av...
Ska lämna in två tjädrar på rökning oxå. Och tar jag och stänger av gps´n och försöker hitta till rökeriet iaf så kan vi nog slå ihjäl lite tid där med.
/
Jag har världens bästa unge! Jag antar att alla föräldrar tycker samma sak ,en jag måste bara få det sagt! Hon är så jävla härlig alltså! Skrattar åt vad än för löjligt jag gör, ler så fort hon ser mig på morgonen, sover jätte bra på både dagar och nätter, växer som hon ska och verkar allmänt nöjd med livet. Och när jag ser hur nöjd hon är så känner jag mig extra stolt för jag anar ju att det är jag som gör henne nöjd med livet.
Och nu är hon ju så stor så nu börjar hon liksom bli lite busig och charmas liksom. Så vansinnigt go!!
Ska givetvis bjuda på några bilder, det får bli dom från badet i förrgår. Är premiär visning av hennes små tänder på dom bilderna. =)
Världen gulligaste tänder på världens gulligaste tjej!!
Fatta att man får vara hur trött och jävlig som helst på morgonen, men när man möts av detta så finns det INGET som får mig att må dåligt!
//M

Walking dead

Ja det är väl lika bra att sitta kvar vid datorn ett tag till.  Walking dead är filmen som visas ikväll tydligen. Inte riktigt min gengre eller vad det  heter. Schanger. =)
Nu har jag beställt lite kläder från Lindex till Fannypanny. Tre bodys, två par byxor, en tröja och två par strumpor. Dom har ju så fina kläder på lindex verkligen. Slängde ett getöga på damavdelningen oxå, men nej...blir bara ledsen då jag får skicka tillbaka för att det sitter som en påse skit på mig. Den här månaden var det Fannys tur att få nya kläder, nästa är det min tur kanske.
/
Vaknade i morse med nians jävla halsont och nästäppan från helvetet. Hatar att ha ont i halsen alltså, så sjukt värdelöst! Thomas är väl lite bättre idag, men absolut inte frisk. Solen ska ju skina från en klarblå himmel imorgon och jag vet fortfarande inte vad vi ska hitta på. Hade jui mer än gärna tagit en lång jävla tur på min gunde ultra skidor imorgon , men jag vet inte om det är värt att riskera att bli ännu mer sjuk...känns ju sådär.
Men jag ska nog ta och göra kväll nu snart så då kanske jag fixar en skidsväng imorgon. Är ju underbart spåret som går från brickan och ner till sveg. Riktigt fint spår! Och där kan man har hundarna med oxå utan att folk ska blänga på en.
/
Hundar ja...Tjoffe är numera näst intill pälslös i fejset... Usch så han ser ut alltså. Och full i röda prickar och små sår. Veterinären krusade inte på orden utan undrade hur jag kunde vara så dum och bada en sån stor hund mitt i vintern...Hm...öh...ja, det var ju...öh dumt kanske.... =)
Han var så¨duktigt hos doktorn iaf. Låg helt still när hon rakade ansiktet på honom. Trodde jag faktiskt inte.
Tror jag ska ta honom på en kvälls sväng nu faktiskt. Har ju inte nå bättre för mig så att säga.
Ska ta hem Himlis imorgon oxå. Nu känner jag att jag kan bli glad när hon kommer och är dryg varannan minut. =)
Trevlig helg!
//M

Kondis!

Nu är vi inte riktigt pigga här hemma. Thomas har nog haft feber idag när han jobbat och jag har bara ont i kroppen. Men som tur var så har jag haft ungarna åt syrran idag och det innebär att man utan att skämmas får kolla på tre tecknade filmer efter varandra. Så har jag tur så kanske jag har vilat bort det som hade tänkt bryta ut.
Fanny verker ju vara piggare nu än för några dagar sedan så med henne är det ingen fara.
/
Imorgon ska jag piska mig iväg på en lång promenad med vagn och vovve innan kl 10, för kl 10 ska vi vara hos veterinären. Jag tycker att det är lite kul att gå till veterinären faktiskt. Även om det är nå som är tokigt oftast eftersom man går dit, men...ja jag vet inte. Måste vara för att jag själv aldrig har varit riktigt sjuk (peppar peppar ta i trä).
Efter att Tjoffe fått fejset rakat så ska jag, Anna och ungarna äta lunch på kondis. Har en liten känsla av att vi komer bli där hela långa dagen. Och gärna för mig. Även om jag inte behöver det eftersom Nike så snällt upplyste mig om att jag är tjock idag. Tackar! Jag svarade direkt med att hon var ful, men det bet liksom inte lika hårt på henne som tjockis kommentaren gjorde på mig. =)
/
Kanonväder ska det bli i helgen oxå! Jag vill gö nå! Vara ute och ha det trevligt. Ska inte vara mer än max 10 grader heller så det är ju superläge för att göra något. Men va? Det är ju för mycket snö för att ta sig någonstans med någonting, och bara stå ute på uppfarten och glo är ju liksom inte så jävla kul. Någonting måste jag hitta på iaf. Bara hoppas man håller sig frisk, men det tror jag.
Köpa solglasögon till Fanny måste jag göra om vi ska vara ute. Är ju rätt starkt ljus nu. Och hon kommer behöva dom för alla timmar med solning vi ska göra på svegssjön i vår. =D
/
Nu ska jag skynda mig att lägga beslag på tvdosan innan Thomas kommer med någon genialisk idé om att kolla på SAW ettusen typ.
//M
Jo tog ett fint kort på Tjoffe oxå! Måste ju få med det.

Hallon smoothie!

Mitt försök till veterinär gick inge vidare. Tjoffe ville inte riktigt ligga blixtstilla medan jag klippte i hans ansikte. kan inte förstå... Och jag vill inte vara den som sticker ut ett öga på honom heller så jag gav mig efter några försök. Är ju synd att det ska vara så in i helvete dyrt att gå till veterinären alltså. När man får specificeringen på fakturan blir man ju förbannad. Det läkemedel och det handfast dom faktiskt gjort är inte så mycket, men sen tillkommer det en massa tillägg. Vaccinerade Himla i måndags. Vaccinet kostade 76 kr tror jag och hon tog mer än 150 för att ge henne det men det slutade på 395 kr... skulle tydligen ha 100 spänn i bilersättning oxå. Men men...så är det väl.
/
Idag har jag haft ont i fötterna. Har aldrig haft det förut tror jag, men idag har dom gjort riktigt ont faktiskt. Har känt mig som en gamling när jag gått omkring här hemma. Sen så är det lite smyg huvudvärk oxå så det är nå lurt på gång. Lika bra att lägga sig i tid ikväll och sova bort skiten.  "I tid" är då alltså långt innan kl tio.
/
Gjorde fläskpannkaka till middag idag. Jag gillar inte det har jag kommit på. Nej, det är ju bara deg liksom. Gjorde ju en LCHF pankis för någon vecka sen med typ bara ägg, grädde och keso och den var fem gånger godare än en vanlig.
/
Lchf ja...hm... jag gick ju ner i vikt men inte så mycket som jag trodde att jag hade gjort så då blev jag sur och la av. Ska göra ett nytt försök sen. Och så vill jag börja springa, men då vill jag helst inte göra det i TRE METER SNÖ!!!!
Skit vinter lägg av nu!
/
Fanny älskade barnmaten jag hade gjort åt henne härom dagen. =)
Har ett litet förråd med mat i frysen nu faktiskt. Ska ta och svänga ihop nå mer med fisk i dagarna här oxå. Måste ju vara fin fisk, icke odlad!
/
Nä, socialisera lite med Thomas kanske. Han kollar på ytterligare en halv dålig film mitt i bästa kvällsTV tid. Jag ska göra mig en hallon smoothie nu iaf! Läskande.
//M

All by my self....

Idag har varit en lugn dag hemma. Känns som om det var länge sen på nå vis, men idag har jag inte varit iväg på någonting.
Jag har lagat barnmat och promenerat idag. Och städat kontoret, Thomas order.
Imorgon däremot då ska jag iaf iväg på bvc en sväng. Prata lite strunt med de andra mammorna och visa upp gofisen och hennes små tänder. =)
Hade ju varit kul att kuna gå och luncha efter det oxå men NEJ, mina 30 kr på kontot räcker inte till det. Grrr!
/
Ska göra ett försök som veterinär imorgon oxå. Jag som var så duktig och badade Tjoffe i söndags har nog ställt till så att han har fått hotspot på ena kinden... Måste bara bero på att jag sköljt ur schampot dåligt just där...Och tydligen så är han känsligst i världen så pang sa det så är det kladdigt och äckligt. Så imorgon så är det en rejäl näve hundgodis som gäller för att lyckas få Tjoffe att inse att jag bara vill hjälpa honom när jag ska klippa rent runt allt. Hoppas det går bra.
/
Fanny är inte helt hundra....tror jag. Eller jag märker ju att hon inte är som vanligt, men varför vet jag inte riktigt. Hon är snorig på nätterna, men liksom inte riktigt så jag skulle kalla henne förkyld. Hon är inte lika glad. Tråkigt.
Hoppas det går över snart för hon är inte lika kul nu. Kanske är en tand till på G, man vet ju aldrig.
/
Vad händer i helgen??
Jag har en känsla ikroppen av att det är nå speciellt jag skulle ha gjort, men jag kommer inte på vad det skulle vara. Jag har som sagt inte nå pengar så nå värre lär det ju inte vara. Hade varit skoj att hitta på nå, men vad?
/
Nu ska pensionärerna i huset gå och lägga sig som det verkar. Så jävla tråkigt nu när Thomas börjar jobba halv 6 på morgonen, han är ju uppe fem då så han är ju trött nu, nio på kvällen. Jävligt kul sällskap....
Jaha, nä jag får väl dra på en film och kvällsfika ensam jag då. Kul.
//M

Ny vecka!

Nu får man sota för att man skrytit över sin underbart snälla unge.
Hon har i två nätter vaknat och skrikit tre gånger varje natt. Har uteslutit magknip så nu misstänks eventuell förkylning på gång eller en tandsing till, men jag gissar nog förkylning.
Eftersom vi aldrig varit med om att hon vaknar och skriker på nätterna så är ju jag givetvis helt jävla färdig ikväll. Thomas ska ju upp och jobba redan kl 5 imorgon så han skulle sova i soffan i natt. Får se hur hon beter sig. Hon vänjer sig väldigt snabbt vid att bli upplockad oxå märker jag....sista gången i natt så tystnade hon direkt när jag tog upp henne så då la jag ner henne igen. Då blev det livat, men tydligen verkar hon vara en del fågel, för så fort lampan släktes så blev hon tyst...
Jag har egentligen inte rätt att ens ojja mig över att vara trött pga Fanny för hon skriker typ max fem minuter och säger ingenting när jag lägger ner henne igen efter att hon blivit tyst.
/
Härligt att det snöar va? Helvetes............skit!!
/
Imorgon är det fullt ös för min del. 9.30 kommer det en snubbe som ska bya bänkskiva här hemma eftersom den vi ha har blivit vattenskadad. Jag är av någon anledning skeptisk till denna mannen fastän jag aldrig träffat honom.
Jag ska gå en långpromenad med hundarna. Anna fyller år och det är alla hjärtans dag så jag måste köpa nå gulligt till älsklingen. Kl 14 ska jag till veterinären med Himla, vaccination, som btw kostar 75 spänn men räkningen är alltid på minst 350kr... och det här ska utföras samtidigt som jag har ett aningen grinit barn och en del vardagssysslor att ta hand om. Dags att lägga sig för kvällen kanske.
/
Jag har bestämt mig för att bli sur på riktigt om inte Thomas gör sig besväret att köpa nå fint till mig imorgon oxå. Löjligt tycker ni, men nej. Han är så vansinnigt oromantisk karln annars, och det står jag ju ut med, men på sjävlaste alla hjärtansdag då jävlar får man anstränga sig lite!!
/
Idag har jag i ett antal timmar sysselsatt mig med att bada Tjoffe, Sara och Antes St bernards hund. Höll till i källaren. I ett rum där vi bara har en duschkabin. Och nej, Tjoffe får givetvis inte plats i en duschkabin så jag fick ta halva åt gången och då blev det iaf så att en tredjedel blev duschad utanför kabinen. Hur som haver så är det inga problem att bada sjävla hunden, nej nej. Det går rätt fort. Men att få honom torr! Jag hade dessutom bara min pyttelilla hårblås att använda oxå. Den låter dock som en stor och rejäl, men är inte det.
Nu så skiner Tjoffe iaf och man kan borra ner näsan i bälsen och ta ett djupt andetag för nu luktar han gott! Ska visa upp honom på byn imorgon tänkte jag. =)
När det var dags att bada bakdelen på hunden så var jag tvungen att lyfta in bakbenen i duschkabinen...eller rättare sagt, jag fick be om hjälp. Han väger lätt 80 kilo den där vovven. Jag rubbade inte röven en bit!
Ska ta en fin bild imorgon så får ni se.
/
Nu ska jag slänga mig i duschen iaf för luktar Tjoffe gott nu så luktar jag som Tjoffe gjorde innan...inte gott.
Thomas och Ante har bestämt att Saw IV är en bra "förfilm". HATAR sånna där filmer, så en del datorsittande ikväll eller tidig läggtid.
//M

Pics!

Vintern ska bestå av mycket snö och kyla... men det finns en gräns. Den gränsen är nådd nu tycker jag.  Bara för att det blev vinter redan i början på november den här gången så känns det ju redan som världens längsta vinter någonsin! Jag får påminna mig själv varje dag om att det bara är början på februari än och inte alls dags för slask än. Men som jag längtar efter slask!
Det blev iaf fit ute efter gårdagens sjuka snöfall. Kritvitt och fint igen. Snöhögen på hörnet var inte ens nerpissad och gul imorse.
MEN, det finns ett stort fett jävla MEN om den här snön... Och det är att skiten inte skottas bort förrän två veckor efter att den fallit ner!! Svegs trottoarer är mer än halverade detta år, man får gå mitt i vägen med barnvagn och väldigt många gånger gå en rejäl omväg för att huvudtaget ta sig dit man är på väg.
Är det någon som serr pensionärer den här vintern?? Inte jag heller, och det är bara för att dom stackarna tar sig inte ens ut eftersom det inte röjs snö på bra vis i år! Billigt är inte alltid bäst Härjedalens Kommun!!!!!
Jag hade kunnat döda vem fan som helst då jag nästan välte vagnen idag då jag var tvungen att släpa den bakom mig på en vägsnärt!!
/
Nu har jag blivit blond igen! =) Det blev riktigt nice. Lite ovan att se mig själv i spegeln nu bara för det blev ju stoooor skilland på innan även om frillan är den samma. Får se hur jag ser ut efter nästa träff med Proosan.
/
Tänkte slänga in lite bilder nu istället för att skriva nå mer dravvel.
Mitt resesällskap på väg ner till stockholm får någon vecka sen.
GOgumman!!! Ny Hello Kitty mössa införskaffades i stockholm!
Det här är Tjoffe! Min alldeles lagomt stora Himla blev plötsligt pytteliten när Tjoffe flyttade in. Det är Sara och Antes hund, och dom bör ju som hos oss nu så även Tjoffe. =)
Axel, Nomie och Fanny!
Nomie var förbi idag och försökte strypa lillkusin. Ser rätt nöjd ut med det...
Älskling!
Ny färgen!
That´s all!
//M

vardag!

tröttheten har slagit över mig som en våg! Jag förstår inte varför jag är så trött för Fanny sover hela nätter nu och även jag. Som en gris sover jag. Drömmer knappt.
Eller i förrgår drömde jag om Nigel Barker, han som är dommare i top model, han prackade på mig en flaska med vin på ett systembolag som var som IKEA ungefär. Jätte fint vin! Utan att säga vad det kostade så när jag skulle betala sen så visade det sig att flaskan kostade 3000 kronor!! Inte ok!
Hur som helst så är jag iaf trött som döden när klockan slår nio på kvällen.
/
Idag har ju vädret varit, som alla märkt, helt jävla juvligt! Därför har jag passat på att vara ute båda gångerna Fanny sovit idag. På morgonen tog jag en lång promenad efter skoterleden med hundarna. Den blev aningen längre än jag tänkt eftersom jag trodde att leden gick tillbaka hemmåt, men det gjorde den inte...den gick...bortåt. Hur som helst blev hundarna glad iaf.
Andra sovningen för Fanny då gick jag en sväng med pälsarna igen och sen så klippte jag och gjorde Himla lite fin och gav mig på Thoffes klor oxå. Inte lika lätt men det gick bra.
Nu är jag på jakt efter en värsting hårfön så jag kan bada Tjoffe oxå. Om någon vet av någon som har en sån till sina hundar så hör av er till mig då. Kan inte bada honom och sen föna med min mini hårblås. Då är han inte torr förrän till våren.
/
Imorgon börjar Thomas jobba på allvar igen. VARDAG at last!!! Ska bli så jävla skönt. Nu rullar det på som vanligt igen. Mina dagar blir dock lite kortare känns det som. Tänk vad enkelt det är att amma bäbisar. Nu är Fanny stor tjej med två tänder och nyfyllda fem månader så nu är det ju nästan bara riktig mat på schemat. Och det tar tid alltså! När hon ammade, ja då var det klart på 5 min typ, MAX 10 min. Nu tar det ju en evighet att få i henne maten. Inte för att hon är kräsen och inte vill ha, nej nej, tvärt om! Det är ju ingen botten i ungen! Hon äter och äter... Och tiden springer iväg för mig. Ovant.
Alla mammor som läser, har ni nå bra mellis-tips så ge mig ge mig! Jag tycker det är skitsvårt att komma på mellis till lillskräpet. Tycker det är svårt att komma på mellis till mig själv för den delen. Hon äter ju rejäl lunch, alltså REJÄL, typ elva halv tolv. Sen äter hon frukt innan hon ska sova runt två, sen är hon hungrig som fan vid fyra när hon vaknat och det är det mellanmålet jag har problem med. För runt fem halv sex så äter hon gröt till kvällsmat. Med vad ge innan den?
/
"men åååååå, mamma kom!!!!!!!" Hörde jag alldeles nyss... Fanny hade tydligen överraskat Thomas med att ha bajs i blöjan när han skulle ta av den nu inför badet.
Mamma kom till undsättning. =)
//M

"Operation Tjoffe"

Skräpet ligger för kvällen och det är helt tyst i huset. Ikväll är det bara jag och Fanny hemma. Och hundarna då. Från fullt ös till tomt och tyst. Men bara ikväll för imorgon så ramlar alla hem igen. Thomas och Ante kommer hem från kurs och Sara kommer tillbaka från Funäs. Vi är ju lite kollektiv här på loftgatan numer. Väldigt trivsamt måste jag säga! Vi känner varandra så väl så det är inget sånt där jobbigt främmande som man måste passa upp på. Dom är rätt självgående. =)
Sen har dom ju Tjoffe, mitt nya projekt! En St Bernhards hund på två år som är rätt så....ja, ouppfostrad helt enkelt. Jag ska få ordning på han ja! Närå, men jag har iaf börjat med att göra han fin. Har borstat han i två dagar nu, och det är nog iaf två lika dagar kvar innan jag gått igenom hela hans päls, men så fin han blir! Tror jag ska bada honom i helgen om jag får tag i en värsting hårblås så jag får monstret tortt oxå.
Kul med en annan hund i huset faktiskt. Det tycker Himla oxå, hon lekte som fan med Tjoffe igår och idag. Hon som oftast tycker andra hundar är skit tråkiga!
/
Jag har lagat barnmat idag oxå. Gjorde lite grönsakspurré och sen så tog jag fram kyckling och skulle göra lite kyckling och ris. HETT tips, använd INTE jasminris när ni ska göra barnmat. Det blev klister alltså. Om jordnötssmör fastnar i gommen så är det ingenting mot vad min barnmat gjorde. Blev Himla som fick det... Tur pappa kom hit med barnmat idag oxå. Den älskade Fanny! Pappa han kan han. =)
/
I morse när jag och Fanny låg och pratade i sängen innan vi klev upp så upptäckte jag nå coolt. Hon har ju fått en tand lillgumman!!!! Hon tog tag i min hand och skulle äta lite på mina fingrar och då kände jag att det var vasst på nedre käken. Fatta vad gulligt! Och inte ett dugg gnällig har hon varit heller. Hon har tvärtemot sovit bättre till och med. Tredje natten som hon sover hela natten. =)
/
Håret har löpt amok oxå! Växt skitmycket så nu kan jag inte göra frisyr längre. =( Ser inte klok ut. Och det skenade nog bara iväg när det fick reda på att jag inte har råd att klippa mig den här månaden, jag ger mig fan på det! Ska bli spännande nästa gång jag går till Proosan för då är det nog bara min vanliga hårfärg kvar...och efter det ska jag bli ljus på riktigt har vi sagt. =)
/
Kollar på halv åtta hos mig på fyran nu. Brukar inte göra det för att jag vill kräkas på helge skoog, men nu har sara tvingat mig se första avsnittet den här veckan så nu måste jag ju se resten oxå. Hur som helst så är han dom är hemma hos ikväll inte riktigt riktig tror jag.. Har aldrig sett någon som skrattar så mycket åt sig själv utan att vara rolig.
/
Nu ska jag ta och kolla efter lite snygga bilder till min kommande tattuering. Ska bli så sjukt kul att äntligen få tattuera sig igen! Karros blev ju så sjukt bra så nu måste jag göra min när jag fyller år.
Det är vad jag önskar mig när jag fyller år. Sponsring till tattueringen, en one piece overall och så skulle jag vilja ha pengar till nya glasögon faktiskt.
Skulle vilja börja använda glasögon lite mer. Tycker det är fint.
/
God kväll på er!
//M

RSS 2.0